Betrokken en betrouwbaar: Voorberg NVM Makelaars

0
4280

De hedendaagse praktijk wijst uit dat uw woning moet concurreren met maar liefst negenentwintig vergelijkbare woningen. De concurrentie is enorm groot en dus verkoopt een woning zichzelf niet meer. Alles moet kloppen voor de toekomstige bewoner – uw woning moet voor de koper zijn droomwoning zijn. En u krijgt maar één kans van die koper. Voorberg NVM Makelaars heeft al ruim 30 jaar alle tools en kennis in huis om dit voor u te kunnen realiseren. En is nu ook actief in deze regio.

Bij een huis verkopen komt volgens René Voorberg veel meer kijken dan u denkt. Om geen belangrijke punten te vergeten en om u veel werk uit handen te nemen, adviseert hij ons een woningmakelaar in de arm nemen. De verkoopstrategie is namelijk voor een deel afhankelijk van uw verdere plannen. Heeft u een ander huis gekocht? Of heeft u juist de tijd? “Alle aspecten die bij het verkopen van het huis van belang zijn neem ik mee bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie, het vaststellen van de juiste vraagprijs en alle juridische aspecten.”

AANKOOPMAKELAAR

Maar Voorberg NVM Makelaars is meer dan een verkoopmakelaar. “Wij kunnen u tevens helpen bij het aankopen van uw droomhuis. In het web van woningaanbieders is het soms immers lastig om het huis van uw dromen te vinden. Samen met u breng ik dan uw specifieke woonwensen in kaart en ga aansluitend voor u op zoek. Ik ken de regionale woningmarkt als geen ander en neem u daarbij een hoop werk uit handen.” Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat u reeds uw droomhuis heeft gevonden, maar graag professionele ondersteuning heeft bij de aankoop. “Bij de verkoop van een woning is het vanzelfsprekend dat je een makelaar inschakelt, maar bij de aankoop van een woning gaat men niet automatische ten rade bij een makelaar. En dat terwijl wij als aankoopmakelaar een heuse meerwaarde kunnen betekenen.”

Als koper van een woning laat u volgens René namelijk vaak de emotie prevaleren boven de ratio en bestaat de kans dat u belangrijke aspecten terzijde schuift of tijdens de onderhandelingen te hoog inzet. “In overleg met u bepaal ik de te volgen strategie met betrekking tot de onderhandelingen. En omdat wij ook woningen taxeren, weten wij ook wat een reële waarde is van de woning. Ook kan ik een bouwtechnisch onderzoek laten uitvoeren.” Volgens René is dit vooral bij bestaande woningen geen overbodige luxe. Zodra u besluit een woning te kopen kunt u er zeker van zeker van zijn dat het team van Voorberg NVM Makelaars u ook alle andere aspecten uit handen neemt. Daarbij kunt u denken aan het opstellen of controleren van de koopakte, ondersteuning tot en met de eigendomsoverdracht. “Maar ook daarna kunt u altijd met vragen en problemen bij ons terecht.”

TAXATIES

Volgens René verandert de waarde van uw woning voortdurend. “Op zich is dat niet zo belangrijk”, legt hij uit. “Uw thuis blijft immers gewoon uw huis. Maar in sommige gevallen is het wel van belang te weten wat de precieze waarde van uw woning is. Bijvoorbeeld wanneer u uw hypotheek wilt verhogen of oversluiten of wanneer u een ander huis wilt kopen. Maar een taxatierapport kunt u ook nodig hebben voor uw opstalverzekering of voor fiscale doeleinden, om maar een paar redenen te noemen. Voor alle doeleinden is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een ter zake kundige.”

OVER VOORBERG MAKELAARS

Voorberg NVM Makelaars is al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. “Toch mag u ons kantoor jong en dynamisch noemen”, vertelt René. “Wij onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering van uw huisvestigingsvraagstuk. Of het om een woning of bedrijfsobject gaat, bestaande bouw of nieuwbouw. Wij hebben in de loop der jaren het vertrouwen van vele opdrachtgevers gekregen. Zowel particulieren als professionele partijen, waaronder ontwikkelaars, corporaties, notarissen en accountants doen met regelmaat een beroep op ons.” Dat Voorberg NVM Makelaars in 2015 de meeste woningtransacties in Rotterdam realiseerde en de kortste gemiddelde verkooptijd had (0,42 jaar), is dan ook geen verrassing. En met de opening van de vestiging in Rotterdam-Nesselande door René Voorberg is er ook weer een ‘echte’ Voorberg actief betrokken bij het deskundige makelaarskantoor. Zelf woont René tegen Nesselande aan en is hij actief betrokken als voorzitter van de Barcommissie en Toernooicommissie bij de hockeyclub OMHC. Hij kent de wijk Nesselande dan ook als geen ander.

MEER WETEN?

Wilt u ondersteuning bij de verkoop van uw huis of bent u op zoek naar uw droomhuis, neem dan contact op met René voor een betrokken en deskundig advies gedurende het gehele traject.

Voorberg NVM Makelaars
Otto van Tussenbroekstraat 101, Rotterdam
T. 010-2431600 | M. 06-53643858
www.voorberg.nl

Fotografie: Joke Schut