EasySlim.nu helpt je snel strak in het vel

0
3960

Waar haar klanten juist in een ruimer jasje komen, begon het spreekwoordelijke jasje van Lisa Winter aan de Hilvertsweg 195 snel krap te zitten. Haar filiaal van afslankstudio Easyslim.nu heeft zij door de groeiende belangstelling voor de behandelingen binnen een half jaar al verruild. De jonge onderneemster is verhuisd naar de Gijsbrecht van Amstelstraat 238a in Hilversum.

Medio mei 2015 startte Lisa als franchiser. “Op 11 mei 2015 opende ik mijn salon op de Hilvertsweg. Achteraf in een steegje ging ik het Easyslim.nu avontuur aan. En wat een avontuur is het gebleken. Al snel bleek de Hilvertsweg te klein, dus moest ik op zoek naar een groter pand. Deze vond ik in mijn huidige salon op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Na een verbouwing konden we op 28 november 2015 verhuizen. In de tweede week van januari 2016 arriveerde mijn tweede apparaat. Ongelooflijk maar waar, vanaf dag 1 zit ook deze vol. Klant na klant kwam binnen en ging tevreden de deur uit. Bovendien bleven ze terug komen en namen ze hun man, zus, broer en vrienden mee.” Easyslim.nu Hilversum groeide binnen een mum van tijd. De klanten voelen zich fit, zijn slanker en hebben meer zelfvertrouwen. “Precies hetgeen wat mijn passie is en waarom ik een afslankstudio begonnen ben.”

HOE WERKT HET?

Bij Easyslim.nu worden cellulite, slappe huid, striae en overtollig vet en vocht weggewerkt zonder dat je je daarvoor in het zweet hoeft te werken. “Het enige dat je hoeft te doen is een aantal keer, de ene persoon meer dan de andere, met electrodenpads aangesloten te worden op een geavanceerd apparaat dat door de unieke combinatie van ultrasound en elektrostimulatie plaatselijk per behandeling tussen de 4 en 28 centimeter afslankt, het huid en bindweefsel versterkt én spieren opbouwt. Met gewoon sporten krijg je dit niet voor elkaar.” Volgens Lisa moeten mensen dikwijls eerst overtuigd worden, het resultaat van de behandelingen klinkt te mooi om waar te zijn. “De klanten mogen altijd binnen lopen om meer informatie te verkrijgen, vragen te stellen of een afspraak te maken voor een proefbehandeling.”

MEER WETEN?

Wil je ook ervaren hoe je met Easyslim.nu afslankt?! Maak een afspraak voor een proefbehandeling en intake op de website of telefonisch.

WAAROM KIEZEN VOOR EASYSLIM.NU?

  • Direct verlies van centimeters
  • Vet definitief weg
  • Spieropbouw
  • Versterking huid en bindweefsel
  • Vermindering/verwijdering cellulite
  • Geheel pijnloos
  • Totaal veilig
  • Overmatig vocht wordt uit het lichaam verwijderd

Easyslim.nu Hilversum
Gijsbrecht van Amstelstraat 238 A, Hilversum
T. 06-51613311
www.easyslim.nu

Foto’s: iStockphoto