Altijd verantwoord BBQ-vlees in huis

0
3507

Rookpluimen boven de schuttingen en de geur van gegrild vlees in de lucht: het is barbecue weer. Dan kun je natuurlijk naar de supermarkt rennen en de laatste worstjes uit de koeling vissen. Of je bestelt op tijd het Koopeenkoe.nl BBQ pakket en hebt op zonnige dagen altijd mooi vlees in huis om op het barbecue rooster te leggen.

Verantwoord vlees bovendien, van een traceerbaar dier dat een goed leven heeft geleid. Het BBQ pakket van Koopeenkoe.nl bevat alleen maar vleesproducten die het goed doen op de barbecue. Er worden twee rundvlees BBQ recepten en drie recepten voor marinades bij geleverd voor juichende smaakpapillen.

GOED GRILLEN

Als het kwik het ook maar enigszins toelaat, gaat bij menig huishouden de vlam in de houtskolen. Echt goed grillen doe je deze zomer met een BBQ pakket van Koopeenkoe.nl. De koeien van Koopeenkoe.nl zijn namelijk normaal opgegroeid. Geen gemanipuleerd voer en geen onnodige antibiotica, wel ruimte, zonlicht en groene weides. Als de koe volledig verkocht is, wordt ze geslacht en wordt het vlees gerijpt en in pakketten verdeeld. Zo’n pakket past in één vriezerlade en zorgt ervoor dat je altijd goed vlees in huis hebt, ook als bij mooi weer de koeling van de supermarkt volledig geplunderd is. Het vlees is in een half uurtje ontdooid.

COMPLEET MET MARINADE

Het is nog lastig kiezen vanuit je eigen vrieslade, want de keuze is reuze. Er is een BBQ Classic pakket én een BBQ proefpakket met daarin zaken als tournedos, mini hamburgers, tartaar, merquez worstjes, gehakt en runderworstjes. In het BBQ Luxe pakket zijn ook een Thaise burger, chipolata worstjes en bavet te vinden. Bestellen is heel eenvoudig: met een button op de site tover je de ‘gewone’ pakketten om in de barbecue variant. De prijs is hetzelfde. In het BBQ pakket zijn ook drie recepten bijgevoegd voor marinades die het vlees nog meer grill proof maken. Die marinades zijn overigens ook geschikt voor de pakketten van Koopeenkip.nl en Koopeenvarken.nl. Die zijn van zichzelf al heel geschikt voor op de gloeiende kolen.

MEER INFORMATIE

Verkoopadviesprijs: € 99,95 voor het Classic BBQ Pakket (7,2 kilo), € 129,95 voor het Luxe BBQ Pakket (8,5 kilo) en € 54,95 voor het BBQ proefpakket (3,6 kilo).

OVER KOOP EEN KOE

Het motto van Koopeenkoe.nl bedenker en ondernemer Yvo van Rijen is ‘minder vlees eten, en als je het wel consumeert, kies dan voor vlees van dieren die het goed hebben gehad’. Hij bedacht het concept naar aanleiding van verschillende vleesschandalen en de wetenschap dat vlees soms jaren in grote vriescellen ligt te wachten tot het verkocht wordt. Koopeenkoe.nl was vrijwel onmiddellijk een groot succes net als de daarna opgerichte Koopeenvarken.nl en Koopeenkip.nl.

Foto’s: Shutterstock