Klaar voor de zomer? Geef uw huid en benen een opfrisbeurt!

0
3204

Met de zomer in aankomst is het volgens dermatoloog dr. David Njoo belangrijk om goed voor onze huid te zorgen. “Door de toenemende intensiteit van de zon en het feit dat het overdag langer licht is, krijgt onze huid er flink van langs. Tekenen van huidveroudering worden meer zichtbaar en ontsieren onze huid. Tijd om in te grijpen en onze huid en benen een opfrisbeurt te geven.” In zijn Skin & Laser Clinics in Amersfoort werkt dr. Njoo volgens de laatste technieken en maakt hij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor bent u als cliënt verzekerd van een zorgeloze behandeling door een ervaren dermatoloog.

HUID IS VISITEKAARTJE

Onze huid is het grootste orgaan van het lichaam. Het is een cliché, maar de huid is en blijft ons visitekaartje. U voelt u letterlijk prettiger in uw vel als uw huid er goed uitziet. Om deze redenen doet jong en oud er alles aan om er zo goed, fris en jong uit te blijven zien. “Een mooie gezichtshuid vergroot daarnaast ook uw kansen op de arbeids- en huwelijksmarkt”, aldus dr. Njoo. Gedurende zijn loopbaan heeft dr. Njoo zich gespecialiseerd in het behandelen van de gezichtshuid met injectables en lasers. Als gerenommeerde dermatoloog weet hij als geen ander dat de veiligheid van de klant bovenaan staat. In zijn praktijk kunt u terecht voor medisch-specialistische behandelingen, gericht op huidverjonging en huidverbetering. Ook kunt u hier een afspraak maken voor algemene dermatologische klachten of vragen. Het anti-aging concept van dr. David Njoo behelst een combinatie van behandelingen en maatregelen die samengevat worden onder het acronym ‘LICOS’: Lasers, Injectables, COsmeceuticals en Supplements.

INJECTABLES

Bij het ouder worden, verandert de kwaliteit van onze gezichtshuid. De huid wordt droog, vertoont rimpels en lijntjes en gaat verslappen. Door factoren als zon, stress en luchtvervuiling, wordt dit proces nog versneld. Door middel van injectables kunnen deze ouderdomsverschijnselen worden gecorrigeerd. Hiermee kunnen rimpels worden verminderd en gezichtscontouren worden verbeterd. Het resultaat is een natuurlijk verjongde huid. Het creëren van aantrekkelijker en vollere lippen met fillers is overigens een specialiteit van dr. Njoo. Injecties met botox kunnen worden toegepast in de behandeling van ongewenste rimpels in het gezicht, tegen tandenknarsen en tandvlees lachen en tegen overmatige zweten van de oksels, voorhoofd en de liezen. Uit recent onderzoek is bovendien gebleken dat hoe vaker u een behandeling ondergaat, des te langer het effect aanhoudt. En dat bespaart u veel geld.

LESS IS MORE

Mensen willen volgens dr. Njoo niet een volledig ‘strak gespoten gezicht’. “Dat is logisch, u verliest daarmee uw kenmerkende gelaatstrekken en ook uw expressieve mimiek. Met slechts kleine beetjes van botox of filler op de juiste plekken kunt u vaak al een groot effect bereiken. ‘Het moet niet teveel opvallen dokter’, hoor ik vaak mijn cliënten zeggen. Collega’s op werk of vrienden mogen het niet teveel kunnen zien. Wel vinden mensen het leuk om te horen als de omgeving vindt dat ze er ‘mooier, frisser en uitgeslapen’ uitzien. Dat is natuurlijk, dat is de kunst. Less is more.”

GECERTIFICEERDE ARTS

Daarbij is het volgens dr. Njoo echter van groot belang om kritisch rond te kijken met wie u in zee gaat. Cosmetiek is immers een serieuze zaak. “Ik hoor steeds vaker verhalen over bijklussende artsen die van salon naar salon trekken, maar ook over beunhazen die tegen belachelijke stuntprijzen mensen proberen te overtuigen. Helaas vaak met sterk verdunde substanties en zonder de benodigde nazorg. “Omdat de kwaliteit en veiligheid te allen tijde gewaarborgd dient te zijn, hebben de NVCG en NVDV hierover reglementen voor haar leden opgesteld.” Dr. Njoo raadt iedereen dan ook aan om altijd te kiezen voor een arts die is aangesloten bij één van beide brancheverenigingen.

LASERS

Dr. Njoo maakt gebruik van de CO2RE gefractioneerde laser. Dit is een nieuw geavanceerd laserapparaat om de huid van uw gezicht, hals en decolleté voor een aantal jaren te verjongen. Lijnen, rimpels en pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. “De bekende ‘rokerslijnen’ aan de bovenlip zijn na één behandeling met deze laser verleden tijd. Ook voor mensen die al jaren rondlopen met ontsierende acne littekens in het gezicht biedt deze laser de oplossing” Maar wist u ook dat allerlei vormen van goedaardige huidgezwelletjes met deze laser kunnen worden verwijderd? De behandeling van deze diagnosegroep wordt niet meer in de reguliere zorg door uw verzekeraar vergoed, terwijl u met slechts één behandeling van al die hinderlijke (moeder)vlekjes, bultjes en wratjes af bent.

PRIMEUR IN AMERSFOORT

Dr. Njoo heeft een primeur in Amersfoort: laserbehandeling van kleine spatadertjes aan de benen zonder operatie en zonder inspuiten. Met de Ellipse Nd:YAG laser worden kleine ontsierende paarse, blauwe en rode spatadertjes met scherpere precisie behandeld. Het bloed in het vat wordt opgewarmd; waardoor de wand van het vat definitief wordt vernietigd. Het vat wordt vervolgens op een natuurlijke wijze door uw afweersysteem opgeruimd. Door deze gerichtere benadering wordt de huid rondom het vat nauwelijks aangetast tijdens de behandeling. Ook hoeft u na de behandeling geen elastische kousen te gebruiken. Door een nieuwe koeltechniek is de behandeling met de Ellipse laser een stuk minder pijnlijk dan andere lasersystemen. Afhankelijk van de grootte en uitgebreidheid van de adertjes zijn er één of meerdere behandelingen nodig. Uw benen zijn binnen no-time weer klaar voor de zomer! Aan de hand van een huidonderzoek en een recent Duplexonderzoek van uw benen kan dr. Njoo bepalen of uw spatadertjes in aanmerking komen voor deze behandeling.

GRATIS INTAKEGESPREK

Het intakegesprek bij de Skin & Laser Clinics is altijd gratis en vrijblijvend en vindt in een ontspannende entourage plaats. Na een korte kennismaking zal dr. Njoo eerst uw klachten en/of wensen aanhoren. Aan welke aspecten van uw gezicht stoort u zich het meest Wat zou u aan uw gezicht willen veranderen? Hij zal daarbij uw gezichtshuid onderzoeken waarbij u voor de spiegel een toelichting kunt geven. Dr. Njoo brengt vervolgens alle klachten en/of wensen in kaart. Met behulp van illustraties zal hij ingaan op de anatomie van de gezichtshuid en de mechanismen van huidveroudering uitleggen. Vervolgens zal hij u een voorstel hoe de klachten of wensen behandeld kunnen worden. Alle mogelijkheden, maar ook alle onmogelijkheden zullen de revue passeren. U heeft immers recht op een goed en eerlijk advies. Ook zal hij uitvoerig ingaan op eventuele bijwerkingen, contra-indicaties en eventuele interacties met andere medicijnen die u gebruikt. Tot slot zal hij met u bespreken welke voorzorgsmaatregelen u zelf kunt nemen om de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. Ook na de behandeling is dr. Njoo altijd bereikbaar voor advies en begeleiding.

MEER INFORMATIE

Dr. David Njoo houdt praktijk in het Gezondheidscentrum Vondelplein en is telefonisch (06-44702873) bereikbaar tijdens kantooruren. Een afspraak maken kan eenvoudig via zijn website www.davidnjoo.nl.

Fotografie: Marc de Jong