De schoonheidssalon aan het strand

0
4299

Beauty@TheBeach gaat verder dan het alleen uitvoeren van schoonheidsbehandelingen. Manon Biesta zelf al van jongs af aan geplaagd door een (over)gevoelige huid en chronisch eczeem, neemt u graag mee in een wereld van luxe, ontspanning, kwaliteit en gezelligheid. Door gebruik te maken van organic en natuurlijke producten als White2Brown, OrganicTan, Essanté Organics en Oriflame in combinatie met een ongedwongen en persoonlijke sfeer zorgt Manon ervoor dat zelfs de meest gevoelige huid er beter uit gaat zien en u het hele jaar een zomers gevoel heeft.

Jarenlang werkt Manon Bieste, eigenaresse van Beauty@TheBeach in Nesselande, bij een uitgeverij in de levens-middelenindustrie. Omdat ze toe is aan een nieuwe uitdaging, begint ze 2012 een opleiding voor spraytanning en schoonheidsbehandelingen. En reeds in maart 2013 ziet Beauty@TheBeach officieel het licht. Al snel wordt duidelijk dat haar eigen ervaring met gevoelige huid ongemerkt haar specialisme wordt, dus de studies gaan verder! Van voedingsleer tot sugar waxing… “Ik vind het belangrijk mensen te kunnen helpen hun huidproblemen onder controle te krijgen, juist omdat ik weet hoe vervelend het is.”

ALLROUND SCHOONHEIDSSALON

Het resultaat is een professionele schoonheidssalon op een mooie locatie in Nesselande. U kunt bij Beauty@TheBeach terecht voor diverse persoonlijke behandelingen zodat ieder huidtype de zorg krijgt die het nodig heeft. “Ik maak alleen maar gebruik van merken waar ik zelf volledig achter kan staan. Goed voor de huid en uiteraard ook volledig proefdiervrij. De producten zijn bij mij ook los te bestellen, omdat ik ze gebruik in mijn salon.” Daarnaast kunt u terecht voor spraytanning, sugar waxing, (di)eet advies en beauty-workshops.

SPRAY TAN

Volgens Manon zorgt spraytanning ervoor dat u het hele jaar rondloopt met dat heerlijke vakantiegevoel en die zomerse kleur. “Inmiddels hebben al veel mensen voor een feestje of start van hun vakantie ervaren hoe fijn spray tan is! En dat zonder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank die voor huidveroudering en huidkanker zorgt.” Binnen tien minuten heeft u een egale, gezonde en natuurlijk bruine teint”, aldus Manon. Spray-Tanning is volgens Manon dan ook de meest effectieve sunless bruinings-methode. “Met een sprayapparaat vernevel ik een bruiningslotion op de huid. Het grote voordeel van deze methode is dat de huid direct een mooie bruine, stralende en gezonde look krijgt, waarbij u zich gelijk ook geweldig voelt. En dat zonder vlekken”, benadrukt Manon. U hoeft volgens Manon dus niet bang te zijn voor ‘Friends-achtige’ resultaten.

BRUIDSARRANGEMENTEN

Speciaal voor aanstaande bruiden biedt Beauty@TheBeach speciale bruidsarrangementen. Dit loopt uiteen van (proef) make-up voor de grote dag tot ontspannende gezichts-behandelingen en een spray-tan voor dat lekkere bruine tintje. Voor het vrijgezellen-feestje bestaat bovendien de mogelijkheid om een make-up workshop te volgen.

BEAUTY WORKSHOPS

Ook het geven van een (gratis) beauty workshop behoort tot de mogelijkheden van Beauty@TheBeach. “U kunt deze zogenaamde Oriflame-party’s vergelijken met Tupperware-party’s. De workshop kan bij mij plaatsvinden, maar ook op locatie.” De workshops zijn volgens Manon vooral populair bij vriendinnengroepen.

MEER INFORMATIE

Om elke klant optimaal te kunnen behandelen werkt Beauty@TheBeach uitsluitend op afspraak. Bel 06-51353741 of bezoek de website www.beauty-beach.nl voor meer informatie over de behandelingen.