Zorg en aandacht voor uw houten vloer

0
4104

Parketzorg is uw regionale specialist in het leveren, leggen, onderhouden en renoveren van massief houten vloeren, parket, laminaat en pvc. Als Quick-Step Master Installer voor Laminaat en Parket biedt Parketzorg u bovendien maar liefst twee jaar installatiegarantie op vloeren van Quick-Step.

Gérard Pieket, gediplomeerd All-round Parketteur, directeur en eigenaar van Parketzorg uit Rotterdam-Nesselande werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en is zeer selectief in zijn keuze voor leveranciers. Gedurende hun vakopleiding en daarna de uitvoering van de werkzaamheden in de praktijk hebben de medewerkers van Parketzorg zich leren onderscheiden op het gebied van het aanhelen, repareren, schuren en afwerken van parket-en houten vloeren. Daarnaast leveren en plaatsen zij tevens hoogwaardige laminaat vloeren in verschillende prijsklasses, trapbekleding en trapleuningen, inloopmatten en beschermdoppen voor uw stoelen.

TOPSERVICE

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dit wordt gewaardeerd door de vele tevreden klanten. Niet voor niets is eigenaar Gérard Pieket uitgeroepen tot beste Vloerspecialist van Nederland in 2012/2013 na nominatie door zijn klanten en de beoordeling van een vakjury. Tevens heeft hij de eerste prijs gewonnen met de verkiezing ‘Mooiste vloer van Nederland’ in de categorie ‘Projecten’ in maart 2015. Parketzorg is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een éénmanszaak naar een Midden- en Kleinbedrijf van vijf personen. De partner van Gérard Pieket is Yvonne van Akelijen. Zij is het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. “Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf behandeld willen worden”, zegt Yvonne. “Als wij klanten telefonisch te woord staan, nemen wij uitgebreid de tijd voor ze. De eerste informatie is namelijk heel belangrijk en geeft vaak al een goede indruk van de wensen van de klant. Denk hierbij aan het budget, de termijn waarbinnen de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, afstemmen van de planning met de klant of opdrachtgever of in samenwerking met een aannemer en dergelijke.” Yvonne is tevens verantwoordelijk voor de planning. Zo krijgt de klant van te voren netjes een bevestiging van de gemaakte afspraak met de afgesproken datum en tijd.

ONTZORGEN VAN A TOT Z

Nu de economie weer aantrekt en de rente historisch laag is investeert men meer in de eigen woning. Men maakt hierbij een afweging om te verhuizen of om de hypotheek over te sluiten en bij voorbeeld te verbouwen. Gérard komt bij voorkeur bij u langs om de situatie exact op te nemen en in te kunnen schatten wat voor u de beste oplossing is aan de hand van de mogelijkheden, uw wensen en het te besteden budget. De vloer vormt immers letterlijk de basis in uw woning en is bepalend voor de sfeerbeleving in elk interieur. “Ook kunnen wij klanten uitnodigen voor een bezoek in een showroom. Zo kan de klant, onder het genot van een kopje koffie/thee, een goede indruk krijgen hoe de nieuwe vloer er uit kan gaan zien.” Parketzorg biedt volgens Yvonne zelfs turn-key oplossingen aan voor klanten die er tegenop zien om alles zelf uit te ruimen. “Na uitvoerig overleg ontvangen wij de sleutel en zorgen ervoor dat de inboedel netjes wordt uitgeruimd en opgeslagen, eventueel in samenwerking met een erkend verhuisbedrijf. Na het plaatsen van een vloer of het uitvoeren van een reparatie of onderhoudsbeurt worden de meubelen weer exact op de oude plek terug geplaatst. Over enkele maanden kunnen wij onze klanten bovendien ontvangen in onze eigen nieuwe showroom”

POPULARITEIT VAN PVC-VLOEREN

Volgens Yvonne zijn PVC-vloeren momenteel ongekend populair. “Dit komt onder meer omdat de structuren van de toplaag nauwelijks zijn te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer. Daarnaast is dit type vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en heeft u er weinig onderhoud aan. Wel is het van belang om elk jaar de toplaag een onderhoudsbeurt te geven voor een duurzaam gebruik.” Bij Parketzorg kunt u terecht voor kwaliteits PVC-vloeren van Quick-Step en Douwes Dekker.

Parketzorg
Cypruslaan 253, Rotterdam
T. 010-8184037
www.parketzorg.nl