Workshops voor uw bedrijf

1
4241

IWKA Kung Fu Lansingerland is de plek in deze regio waar je kunt werken aan het ontwikkelen van lichaam, geest en energie. Bouw meer zelfvertrouwen op en leer jezelf effectief verdedigen met het IWKA Kung Fu. Al vijf jaar biedt IWKA Kung Fu Lansingerland, onder leiding van Sifu (meester) Michael Morris, met succes Kung Fu lessen aan, aan kinderen en volwassenen. Zelfontwikkeling door Zelfverdediging is ons motto. Kung Fu is de verzamelnaam voor Chinese vechtkunsten. Het heeft een lange geschiedenis en is gebaseerd op de traditionele oosterse filosofie. Het is die combinatie van vechtkunst en filosofie die het IWKA Kung Fu zo geschikt maakt voor persoonlijke groei, zowel op fysiek als mentaal niveau. De basiswaarden uit het Kung Fu zoals respect, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen vormen de kern van het trainingsprogramma. De IWKA Kung Fu vechtprincipes, concepten en technieken laten zien hoe deze filosofie met onze vechtkunst is verweven.

KUN JIJ JEZELF EN JE DIERBAREN VERDEDIGEN

De maatschappij wordt er de laatste tijd niet veiliger op. Dagelijks kun je op internet, tv en kranten diverse voorbeelden van geweld op straat zien. Je weet niet of en wanneer je er zelf mee te maken krijgt, maar de kans is aanwezig. Niet weten wat te doen kan dan catastrofale gevolgen hebben voor jou en je dierbaren. IWKA Kung Fu Lansingerland biedt naast het reguliere Kung Fu programma, verkorte zelfverdedigingscursussen die je de basis zelfverdedigingstechnieken bijbrengen. Leer jezelf verdedigen en wordt geen slachtoffer! De zelfverdedigingscursussen kunnen gemengd of specifiek voor vrouwen gegeven worden.

IWKA KUNG FU VOOR JOUW BEDRIJF

Naast onze lessen voor volwassenen en kinderen bieden we bij IWKA Kung Fu Lansingerland ook Kung Fu Workshops aan. Inspirerende workshops die jouw team, medewerkers of leerlingen een boost aan positieve energie geven en tot nieuwe inzichten brengen. In de afgelopen jaren hebben diverse bedrijven, gemeenten en scholen al gebruik gemaakt van de IWKA Kung Fu Lansingerland Workshops. Het thema van de workshops kan naar wens worden bepaald naar een meer fysiek programma of meer theorie. Krijg op unieke wijze de link tussen de Chinese vechtkunsten en het bedrijfsleven uitgelegd. Leer hoe je met de filosofie achter de oosterse vechtkunsten conflicten op het werk naar je hand kunt zetten en kunt groeien in persoonlijk succes.

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze groepslessen, workshops, bedrijfsuitjes, teambuilding en (zelfverdedigings)cursussen. Mail naar info@kungfulansingerland.nl of bel sifu Michael direct op 06-53135601.

IWKA Kung Fu Lansingerland
Industrieweg 5, Berkel en Rodenrijs
T. 06-53135601
www.kungfulansingerland.nl

Fotografie: Marc de Jong

1 REACTIE