1e verjaardag op stijlvolle locatie

0
4048

Waar een beknopte moderne kapsalon en een aparte gesitueerde haarwerksalon succesvol samenwerken. “Een bewogen en zeer succesvol jaar hebben we achter de rug”, vertelt René Bracht. “De integratie van kapsalon Hairvision blijkt een extra goede stap te zijn geweest. Zo komen 25 en 19 jaar werkervaring heel goed tot haar recht. Klanten ervaren de integriteit, privacy, kwaliteit, vakmanschap, bereikbaarheid en ruime aandacht als blijk van waardering, want Haarwerk centrum Zoetermeer heeft een explosieve groei doorgemaakt.”

KAPSALON

Hier is René Bracht in zijn element, met meer dan 25 jaar ervaring is bijna niets hem vreemd. Een grote vaste klantenkring is hem al jaren trouw. “Wij blijven ons door ontwikkelen met nieuwe trends en technieken. Met intensieve samenwerking van KERASTASE en L’óreal op het gebied van haarverzorging en wellness, geven de klant net dat extra in een relaxte sfeer.” Deze winter geeft de kapsalon haar vier wellness kuren extra aandacht:

  • CHRONOLOGISTE voor de ultieme revalisatie van de hoofdhuid en haar(onze topper);
  • DISCIPLINE 1 & 2 om uw krul mooi en pluisvrij te accenturen of juist te verminderen;
  • THERAPISTE om heel droog haar weer een boost en een 2e leven te geven.

“De producten waarmee wij het haar verzorgen en stijlen, blijven echt beduidend langer goed zitten en hebben een glossy uitstraling”, legt René uit. “Wij geven desgewenst een styling advies voor thuis met de juiste daarbij behorende producten. Deze producten voor thuis schaft u altijd voordelig tot 25% korting aan. Op alle behandelingen geven we altijd 15 % korting als u binnen 1 maand onze salon weer bezoekt. Zo wordt het houden van de coupe of kleur altijd mooi gehouden en ook nog zeer betaalbaar. Eveneens profiteert u van ons puntensysteem zodat u dubbel korting kan genereren.”

HAARWERK SALON

Aroena runt haar salon met veel passie, geduld, discretie en aandacht. Ze draagt niet voor niets al jaren het keurmerk ‘ANKO Haarwerkspecialist’. Daarnaast heeft ze inmiddels een geweldige naam opgebouwd op gebied van oplossingen voor dun haar en haarwerken. “Het haar is voor ieder zeer bepalend en een sieraad voor elk gezicht”, vertelt Aroena. “Maar iedereen kent helaas wel iemand met een haarziekte of kanker. Met een haarwerk of haarstuk kan je het leven van iemand echt weer positief veranderen. Daar ligt juist ons specialisme en onze passie.” Het is zó fijn om iemand blij te maken of weer het zelfvertrouwen te geven in zo’n situatie. Voor ieders budget hebben we wel een passende oplossing.” Zichtbare haarwerken en haarstukjes zijn volgens Aroena echt verleden tijd. Zoveel keus en mogelijkheden, daar hoort een op maat gemaakt en doelgericht persoonlijk advies bij. “Graag laten wij u vrijblijvend de mogelijkheden zien en maken wij duidelijke prijsafspraken zonder verassingen. We werken met vele merken en alleen het beste kwaliteit haar is voor ons goed genoeg. Uiteraard kijken we naar ieders situatie, en geven we een oprecht advies.” Haarwerk centrum Zoetermeer is aangesloten bij alle zorgverzekeraars en werkt nauw samen met het Lange Land ziekenhuis. Ook kunt u uitstekend terecht voor elke vorm van haarverlengingen en levert Aroena tal van mutsjes en bandana’s.

SERVICEPLUS

Zitten mensen in een medisch traject en verliezen zij daardoor hun haar, dan zijn het eerste en tweede consult geheel gratis. Tevens ontvangt men bij een haarwerk een gratis wasservice en een verzorgingspakket ter waarde van 50 euro. “Daarnaast krijgt u uiteraard een uitgebreide beschrijving hoe u het beste met uw haarwerk/-stuk om moet gaan. Verder kunt u altijd terecht voor een haar- en hoofdhuidanalyse, zodat wij het ook voor u inzichtelijk kunnen maken en daarvoor afgestemde producten kunnen adviseren.”

Kapsalon & haarwerk centrum Zoetermeer
J.L. van Rijweg 40, Zoetermeer
T. 079-3608835
www.haarwerkcentrumzoetermeer.nl
www.hairvision-kappers.nl

Fotografie: Ron Jenner