Haenen Muziek: een begrip in Voorburg en omstreken

0
4533

Haenen Muziek op de Koningin Julianalaan 310 in Voorburg is al 36 jaar hét adres voor muziekinstrumenten, toebehoren, muzieklessen en bladmuziek. Dit familiebedrijf heeft inmiddels een grote naam opgebouwd in de muziekbranche van Voorburg en omstreken en heeft activiteiten op muziekgebied in inmiddels geheel Nederland.

Haenen Muziek is in 36 jaar meegegroeid met de tijd, maar is haar originele filosofie nooit vergeten; “Ouderwetse service, advies op maat en vooral weten waar muziek maken écht om gaat. Muziek maken is plezier maken, samen en alleen, voor professionele muzikanten, maar ook voor de beginnende hobbyist!” Modern en met de tijd mee, maar met een ouderwetse service en klantvriendelijkheid. Door deze filosofie spelen inmiddels duizenden muziekliefhebbers op muziekinstrumenten van Haenen Muziek en hebben zij plezier in hun hobby.

MUZIEKSCHOOL

De Haenen Muziekschool heeft inmiddels al meer dan 400 leerlingen per week die muziekles krijgen van enthousiaste, conservatorium geschoolde en gediplomeerde leerkrachten op gitaar, basgitaar, piano, keyboard, accordeon, ukelele, blaasinstrumenten en in klassiek en populair zang. Je kunt terecht voor privélessen, maar ook voor duo lessen. Bovendien wordt er één keer per jaar een grootse leerlingendag in het theater ‘Ludens’ in Voorburg georganiseerd en organiseren zij vele andere muzikale optredens in de regio voor al hun leerlingen. Hun leerkrachten zijn ook de mensen waar Haenen Muziek het meest trots op is. Allemaal hebben zij hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend. Bekend van radio en tv, meespelend en zingend in verschillende grote landelijke musicals en internationale bands, mee coachend aan de teams van verschillende bekende tv-shows en producerend aan en meespelend op de cd’s van meerdere bekende internationale artiesten vinden zij het nog steeds het allerleukst om bij Haenen Muziek één op één hun passie voor muziek over te dragen op hun leerlingen.

MUZIEKINSTRUMENTEN

Een muziekinstrument kopen is een gevoelskwestie, je wilt een instrument wat mooi klinkt, fijn bespeelbaar is, er mooi uitziet en waar je jaren plezier van zult hebben. Een goed advies is dan heel belangrijk. Haenen Muziek adviseert je graag bij de aankoop van jouw muziekinstrument. Vrijwel alle instrumenten van diverse merken zijn bij hen verkrijgbaar en wat ze niet voorradig hebben, kunnen ze uiteraard voor je bestellen. Zij hebben een groot assortiment keyboards, akoestische (occasion) piano’s, elektronische piano’s, gitaren, blaasinstrumenten en een enorme collectie bladmuziek. De keuze is groot, de prijzen zijn aantrekkelijk en de service is optimaal. Zo kun je gratis instructie lessen volgen m.b.t. het door jouw aangekochte instrument zodat je het optimale uit je instrument kunt halen. Mocht je er nog niet uit zijn welk muziekinstrument je zou willen bespelen dan is er de mogelijkheid eerst een instrument te huren en daar les op te krijgen, mocht je daarna binnen de 3 maanden een instrument willen aanschaffen dan krijg je je complete huurbedrag weer terug. Zo is het helemaal ideaal om eerst te kijken welk instrument het beste bij je past.

EN NOG VEEL MEER

Haenen Muziek is, buiten de verkoop van muziekinstrumenten en hun muziekschool ook altijd enorm betrokken geweest in allerlei andere muzikale activiteiten. Zo hebben zij jarenlang de piano’s en vleugels mogen leveren en onderhouden op het “North Sea Jazzfestival” en op concerten van verschillende bekende artiesten zoals onder andere de “Rolling Stones”. Doordat Haenen Muziek inmiddels een begrip in de muziekbranche is geworden zijn zij ook benaderd om de muziekinstrumenten te leveren voor de nieuwe tv-show van Talpa/RTL 4 met Gordon en Chantal Janzen “It Takes Two”. Vanaf zaterdagavond 12 maart 20.00 uur zullen de instrumenten van Haenen Muziek te zien zijn in dit programma, waar verschillende bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan op muzikaal gebied.

Lokaal steunt Haenen Muziek ook de verschillende scholen in de omgeving om de jeugd te stimuleren en alle kansen te geven om van muziek maken hun hobby te maken. Samenwerking met verschillende poppodia geeft hen de kans om hun muzikale talent te laten zien.

Haenen Muziek is gevestigd op de Koningin Julianalaan 310 in Voorburg. Voor meer informatie kun je op hun website www.haenenmuziek.nl en/of hun Facebook pagina kijken, of gewoon even bellen op 070-3863867.