Van idee tot droommeubel

0
4194

Met 35 jaar ervaring in de meubel- en interieurbouw bent u bij Van Ruiven in Berkel en Rodenrijs aan het goede adres voor al uw wensen op het gebied van uw interieur. Interieurontwerper Marcel van Ruiven en zijn creatieve team maken maatwerk meubelen voor zowel particulieren als bedrijven geheel volgens uw wensen. De gebruikte materialen worden met zorg uitgekozen. Duurzaamheid en kwaliteit staan hierbij bovenaan. Van Ruiven…where design meets perfection.

Marcel van Ruiven is geen vreemde in het vak van interieurontwerper. Nadat hij het familiebedrijf was ingerold, besloot hij ruim 20 jaar geleden het bedrijf van zijn vader over te nemen. “Ik heb door de jaren heen wel ervaren dat veel seriematig geproduceerde meubelen net niet aan de eisen van de consument voldoen. Hierdoor moeten er vaak concessies gedaan worden qua maatvoering, uitstraling, kleur etc. Wanneer mensen verhuizen nemen ze in eerste instantie bijvoorbeeld vaak hun bestaande, ‘oude’ meubilair mee. Ik kom dan ook veel klanten tegen die een paar jaar ergens wonen en al een poosje op zoek zijn naar dat ene meubel dat past in het interieur en op die locatie. Ze kunnen vaak niet slagen bij de reguliere meubelzaken en komen dan bij ons terecht voor kledingkasten, inloopkasten, meubels voor moeilijke plekken op zolder, tv-meubilair en keukens.” Soms komen mensen met woonbladen of foto’s van meubilair dat als inspiratie kan dienen. Maar vaak krijgt Marcel van zijn opdrachtgevers toch redelijk de vrije hand bij het maken van een voorstel op maat.

EINDELOOS CREATIEF

U kunt het zo gek niet bedenken of Van Ruiven kan het maken. Bovendien hoeft een maatwerkmeubel volgens Henk van der Vlis niet duur te zijn. “Je kunt het vergelijken met de prijzen in de betere meubelzaak.” Alleen krijgt u bij Van Ruiven een uniek product dat geheel op uw persoonlijke wensen en eisen is afgestemd. Het resultaat is een meubelstuk dat u nergens in de winkel kunt vinden. Van Ruiven is gespecialiseerd in zowel moderne, klassieke als ook landelijke interieurs, maar is ook uitstekend in staat om verschillende stijlen met elkaar te combineren tot een eindeloos creatief resultaat.

VRIJBLIJVEND GESPREK BIJ U THUIS

“Om een goed beeld te krijgen en de sfeer te kunnen proeven, gaan we voor een gesprek eigenlijk altijd bij de mensen langs. Dan kunnen ze je de specifieke ruimte tonen waar een meubel moet komen. Dat kan ik dan meenemen in mijn schets en uitgebreide offerte met prijsspecificatie”, legt Henk uit. Hoewel in zijn branche vaak met all-in prijzen wordt gewerkt, kiest Van Ruiven bewust voor een transparante prijsspecificatie. “Bij een meubel op maat hoort immers ook een offerte op maat, zodat de klant precies weet wat hij krijgt en niet voor verrassingen komt te staan.”

EIGEN INTERIEURFABRIEK

Daarbij is Van Ruiven niet alleen uw adviseur, maar maken zij ook uw droommeubel in de eigen compleet geoutilleerde werkplaats met een modern computerbestuurd machinepark wat een uiterste precisie garandeert. “Omdat elk meubelstuk of interieur klantspecifiek is en geen massaproduct, is een goede kwaliteitsborging van groot belang”, benadrukt Henk. “Dat betekent dat elk meubel hier in de werkplaats wordt opgebouwd. Je kunt als klant dus ook tijdens de ontwikkeling langskomen om de voortgang van je eigen unieke meubel te bekijken. En dat wordt zeker gewaardeerd door onze klanten.” En als het ‘moment suprème’ daar is, monteert een vakkundig montageteam van Van Ruiven uw meubel of interieur bij u thuis of op kantoor op de gewenste plaats.

INTERESSE?

Bent u al tijden op zoek naar een kast voor in die lastige hoek, een design dressoir tegen een betaalbare prijs of een unieke tafel? Wilt u een complete ruimte aanpakken? Of wilt u een nieuwe keuken? Van Ruiven helpt u graag uw idee uit te werken tot uw droommeubel.

Van Ruiven Wooninterieurs op maat
Braillestraat 12, Berkel en Rodenrijs
T. 010-4153400
www.vanruiven.nl

Fotografie: Joke Schut