Vele mooie methoden om af te vallen!

0
3142

Of je nu veel gewicht kwijt wilt raken, slechts plaatselijk iets vet wilt verliezen of een steviger huid en slankere contouren wilt, bij afslankstudio Gracili staan jouw wensen centraal. In een gratis intake worden je wensen besproken en wordt gekeken welke methode het meest geschikt is. Een vergoeding voor de kosten voor begeleiding bij afvallen is mogelijk bij veel verzekeraars in het aanvullende pakket! Zie de vele mogelijkheden die Afslankstudio Gracili jou kan bieden.

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

Heb je al alles geprobeerd, maar lukt het niet om eindelijk je gewenste gewicht en figuur te bereiken, dan is deze methode uiterst effectief. Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® helpt je gezond afvallen met natuurlijke, gezonde voeding en wordt afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden. Het herstelt je hormoonbalans en zorgt voor een betere insuline afgifte en voorkomt op de lange duur welvaartsziekten als hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart & vaatziekten. Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance is ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers. Je wordt hierbij intensief begeleid door Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili. Door het Persoonlijk Voedingsplan krijgt jouw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze jouw persoonlijke hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Op basis van 37 gemeten bloedwaarden wordt er een voedingsplan opgesteld die helemaal is aangepast aan jouw unieke situatie! Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend jouw gewicht en versterk je jouw totale hormoonhuishouding.

ULTRA BODY SHAPE

De allernieuwste methode voor huidversteviging en plaatselijk verlies van omvang is nu mogelijk in Amersfoort. Deze methode combineert elektrolipolyse signalen met ultrasound en infrarode straling waardoor een programma op maat kan worden gemaakt speciaal voor de aanpak van opgehoopt vetweefsel. Op de probleemzones worden kant en klare bodywraps aangebracht die rijk zijn aan actieve ingrediënten. De huid absorbeert deze ingrediënten waardoor huidoneffenheden kunnen worden aangepakt. Om de effectiviteit van de behandeling nog verder te vergroten, kan je deze methode combineren met compressietherapie.

STYLING CAPSULE

In onze styling capsule raak je helemaal ontspannen. De combinatie van warmte, trillingen en aroma werkt stimulerend op de stofwisseling, zorgt voor een intensieve huidreiniging en verhoogt het metabolisme. Ook verhoogt het de weerstand en is het heilzaam bij spier- en gewrichtsklachten.

SPIERSTIMULATIE

We beschikken over de nieuwste apparatuur die spierstimulatie combineert met thermotherapie en elektroporatie. Door spierstimulatie worden de spieren effectief getraind waardoor de spiermassa toeneemt hetgeen de vetverbranding verhoogt. Je contouren worden slanker omdat spiermassa minder ruimte inneemt dan vet en tevens voor een steviger huidstructuur zorgt. Door de combinatie met infrarode straling wordt de effectiviteit niet alleen vergroot, maar wordt de behandeling tevens erg aangenaam en heilzaam bij rugpijn, ontstekingen en reumatische klachten.

CRYOLIPOLYSE

Last van plaatselijk vetophopingen die ondanks intensief sporten niet verdwijnen? Zie je op tegen de kosten of de littekens van liposuctie? Door cryolipolyse worden de vetcellen diep gekoeld waardoor deze afsterven en je probleemzones verdwijnen. Laat je in een vrijblijvende intake informeren over de mogelijkheden! Gracili is dé cryospecialist van Amersfoort; wij werken met medisch geclassificeerde apparatuur zodat je geen huidbeschadigingen overhoudt aan deze behandeling.

COMPRESSETHERAPIE / LYMFEDRAINAGE

Stevige bovenbenen die ondanks voldoende beweging en gezonde voeding niet in omvang afnemen? Grote kans dat er vernauwingen zitten in het lymfevatenstelsel. Met behulp van compressietherapie wordt de doorbloeding flink gestimuleerd en verbetert het lymfevatenstelsel. Daarnaast is deze behandeling ook nog eens erg aangenaam en verlaagt het je stressgevoel.

PIJNVERLICHTING

Eigenaresse Marijke Eijgenraam van Gracili is gediplomeerd APS therapeute. APS therapie staat voor Actie Potentiaal Simulatie hetgeen inhoudt dat door lichte elektrische impulsjes lichaamseigen functies een stimulans krijgen. Dit zorgt niet alleen voor verhoging van de afgifte van natuurlijke pijnstillers, maar verhoogt tevens de doorbloeding en zorgt dat afvalstoffen het lichaam makkelijker verlaten. De therapie is medisch erkend en wordt door veel verzekeraars in het aanvullende pakket vergoed.

VERGOEDING MOGELIJK

Doordat eigenaresse Marijke Eijgenraam van Afslankstudio Gracili gediplomeerd Gewichtsconsulente is, en aangesloten is bij beroepsvereniging BGN, worden kosten van consulten door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende dekking. Informeer vrijblijvend of jouw verzekeraar ook vergoeding biedt!

OVER MARIJKE EIJGENRAAM

Als eigenaresse van Afslankstudio Gracili wil ik graag elke methode eerst zelf ervaren voordat ik deze aan klanten aanbied. Zo heb ik ook aan de hand van mijn eigen bloedwaarden een voedingsplan op laten stellen en dit heel secuur gevolgd. De resultaten overtroffen mijn stoutste verwachtingen: na twee weken had ik een gewichtsafname van ruim 5 kilo bereikt. Dit terwijl ik niet val in de categorie overgewicht en ook inmiddels een leeftijd heb bereikt waarbij het afvallen niet meer ‘vanzelf’ gaat. Eerlijk is eerlijk: ik heb mezelf behoorlijk wat ontzegd en sleepte mijn weegschaaltje overal mee naar toe om het programma exact te volgen. Ook had ik bewust de strenge fase ingepland in een periode dat ik geen verjaardagen of etentjes buitenshuis had. Na die strenge fase was er weer meer ruimte om af te kunnen wijken. Ik heb geen moment een hongerig gevoel gehad en voelde me prima. Nu heb ik zelf geen klachten, maar het mooie van dit persoonlijk voedingsplan is dat je je snel weer beter gaat voelen en een te hoge bloeddruk al heel snel omlaag zal gaan. Graag wil ik ook jou begeleiden om je weer fitter, energieker en ‘lichter’ te gaan voelen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsbezoek.

FEEST BIJ AFSLANKSTUDIO EN WELZIJNSPRAKTIJK GRACILI

Wij vieren binnenkort ons 5 jarig bestaan en gaan tevens verhuizen naar een nieuwe locatie! Vanaf vrijdag 8 april openen wij onze deuren op de Zielhorsterweg 83, recht tegenover station Amersfoort Schothorst. Op deze middag ben je van 14.30 uur tot 16.30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen en je te laten informeren over alle mogelijkheden. Ook op zaterdag 9 april hebben wij een open huis van 11.00 uur tot 13.00 uur waarop je van harte welkom bent. Op deze dagen, alsmede de week erna (dan uitsluitend op afspraak) zijn er spectaculaire openingsacties die je niet mag missen.

INTERESSE GEWEKT

Op website www.gracili.nl lees je meer en je kunt Marijke bereiken op telefoonnummer 033-8876699 of mailadres gracili@online.nl. Tevens is iedereen van harte welkom tijdens de open dag of op afspraak in de openingsweek.

Afslankstudio Gracili
Koningin Wilhelminalaan 1, Amersfoort
T 033-8876699
www.gracili.nl

Vanaf 8 april 2016:
Zielhorsterweg 83
3813 ZX Amersfoort