De harde vloeren specialist in uw regio

0
3372
Vleugel Vloeren

Vleugel Vloeren biedt u de mooiste, beste, leukste, duurzaamste harde vloeren van topmerken. Een vloer is niet zomaar een aankoop en daarom werken wij ook niet zomaar met alle producten en alle merken. Bent u op zoek naar de ideale harde vloer voor uw huis of uw bedrijf, dan hebben wij in alle smaken en voor alle budgetten een passend assortiment. Alles van perfecte kwaliteit uiteraard en ook nog eens voor de beste prijs!

Eeen harde vloer koopt u omdat u het mooi vindt. Dat is het allerbelangrijkste. Parket gaat immers generaties lang mee. Dan moet u er toch niet aan denken dat u er na een paar jaar al op bent uitgekeken. “Parket heeft een eeuwenoude traditie”, vertelt Jurriaan Vleugels Schutter van Vleugel Vloeren in Renswoude. “Sommige mensen denken bij parket ook onmiddellijk aan oude, statige herenhuizen met de geur van fris geboend hout en blinkend koperwerk. Geen wonder dat parket en klassiek getinte interieurs iets met elkaar hebben. Parket is in de loop van de tijd echter meegegroeid met onze smaak en de stijl van ons interieur.”

SFEERBEPALEND

Een vloer is volgens Jurriaan zeer bepalend voor de sfeer in de woning en moet ook mooi passen bij de rest van het (toekomstige) interieur. Door alle mogelijkheden en merken ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Juist op die momenten bent u bij Vleugel vloeren aan het juiste adres. “Wij adviseren u en helpen u stap voor stap de juiste keuze te maken. We kunnen u alles vertellen over de hardheid van het materiaal, de toepasbaarheid en het onderhoud. Daarom heeft Jurriaan er bewust voor gekozen om uitsluitend met kwaliteitsmerken te werken. Daarnaast kunt u uw huidige parketvloer door Vleugel Vloeren laten renoveren. Het resultaat is een vloer zo goed als nieuw!

PVC-VLOEREN

De PVC-vloer wordt steeds populairder en niet zonder reden. Wie wil er nou niet een supersterke vloer die weinig onderhoud behoeft en ook nog eens heel gemakkelijk te reinigen is? Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van design zijn de vloeren ook nog eens een lust voor het oog geworden. Er is ruime keuze in alle mogelijke kleuren en dessins. Van realistische houtnerf tot exotisch schildpadleer. “Wist u bovendien dat we het allergrootste assortiment aan PVC-vloeren van heel Midden-Nederland hebben?”

KLANT STAAT CENTRAAL

Jurriaan en zijn collega’s werken altijd vanuit het perspectief van de klant. Om de klant te ontzorgen en om de gewenste kwaliteit te kunnen waarborgen houdt Vleugel Vloeren het gehele traject in eigen beheer. “Zo geven wij klanten advies op maat, doen wij de opmeting en leggen wij de vloeren met onze eigen parketteurs die niet alleen een vloer kunnen leggen, maar ook de vloertechniek beheersen.” Vooral dit laatste is volgens Jurriaan een meerwaarde. “Iedereen kan tegenwoordig namelijk wel een vloer leggen, maar bij de afwerking schiet de kennis en kunde vaak tekort. Met ons gaat u in zee met een expert.”

PARKETSPECIALIST

Hoewel Vleugel Vloeren pas vier jaar bestaat, heeft Jurriaan ruim 22 jaar ervaring op het gebied van vloeren. In de showroom in Renswoude (slechts 20 minuten van Amersfoort) vindt u maar liefst 350 m2 klassieke patroonvloeren, lamelparketvloeren, plankenvloeren, stoere verouderde vloeren, pvc-vloeren, vinylvloeren en prakische laminaatvloeren. “Kortom voor ieder interieur en iedere situatie hebben wij een prachtige vloer en samen met u gaan we op zoek naar de vloer die het beste bij u past. Kom dus snel langs voor inspiratie.”

Vleugel Vloeren
Utrechtseweg 4, Renswoude
T. 0318-477080
www.vleugelvloeren.nl