Voor uw sfeervol gedekte tafel

0
3989

Waar zijn ze gebleven, de geschenkenhuizen en servieswinkels van weleer. In Rotterdam en omstreken zijn dit soort winkels inmiddels bijna uitgestorven. Maar niet getreurd, aan de mooie Provenierssingel in Rotterdam Noord is sinds 2004 TWO OF A KIND OUDE SERVIEZEN gevestigd. Uw adres voor aanvulling of vervanging van uw serviesgoed, bestek en/of glaswerk of voor mooi (oud) tafellinnen. Tevens kunt u er terecht voor zoekopdrachten voor dat ene gesneuvelde of al jaren ontbrekende onderdeel van uw servies, glasservies of bestekcassette.

Alles wat komt kijken bij een mooi gedekte tafel wordt verkocht door Two of a kind, de winkel van Marjanne & Karin ‘t Hart, twee zussen met een passie voor serviesgoed en aanverwante artikelen; complete serviezen, maar ook losse onderdelen dus. Van ontbijtbord tot soepterrine, van theelepeltje tot visbestek, van borrelglaasje tot bowlstel en van servet tot grote tafelkleden, maar ook voor cadeauartikelen gerelateerd aan de gedekte tafel bent u bij Two of a kind aan het juiste adres. Onderdelen van merken als Wedgwood, Villeroy & Boch, Portmeirion, Johnson Brothers, Rörstrand, Arzberg, Gien, Gero, Christofle, Keltum, Guy Degrenne etc. etc. zijn bijna altijd voorradig. En u betaalt bij Two of a kind zelden meer dan ongeveer de helft van de (laatst bekende) nieuwprijs.

Inkoop en verkoop

Er wordt ingekocht van particulieren, op veilingen, beurzen, brocantes en antiekmarkten in binnen- en buitenland. Een paar maal per jaar vertrekken de zussen naar België, Engeland en Frankrijk om mooie en leuke aankopen te doen voor hun winkel. Inkopen in de winkel geschiedt uitsluitend op afspraak. Serviesdelen waar minder vraag naar is, worden in consignatie genomen voor een periode van 3-6 maanden.

Zoekopdrachten

Zoekopdrachten voor ontbrekende of gesneuvelde serviesdelen, glazen en/of bestek kunnen geheel vrijblijvend en kosteloos worden opgenomen in het “zoekbestand”. Op de website is hiervoor een speciale pagina ingericht. Menig serviesliefhebber heeft via Two of a kind zijn of haar servies kunnen uitbreiden of weer compleet kunnen maken. Tevens wordt incidenteel deelgenomen aan antiekmarkten/brocantes. Van 11 t/m 13 december 2015 vindt u de zussen op de traditionele kerstmarkt in arboretum Trompenburg, Rotterdam-Kralingen. Voor meer informatie bent u van harte welkom in de winkel, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Two of a kind oude serviezen
Provenierssingel 59a, Rotterdam
T. 010-4665280
www.two-of-a-kind.nl