Alles voor uw baby

0
4316

Een winkel starten in een periode die economisch gezien nou niet zo geweldig was, is een spannende stap geweest. Maar net wat Kjersti, de eigenaresse van Babyhuis Teuntje Pluis ook zegt, “het kan alleen maar beter gaan”. Wel, het bewijs is geleverd. Babyhuis Teuntje Pluis, bestaat 1 januari alweer 3 jaar en wordt steeds bekender onder de aanstaande ouders, opa’s en oma’s.

Kjersti en haar collega Nanda willen dat aanstaande ouders zich op hun gemak en welkom voelen, zodra ze de winkel binnenstappen. Zij weten uit eigen ervaring hoe bijzonder en leuk het is om zwanger te zijn, maar ook hoe onzeker je bent over wat je nou wel en niet moet aanschaffen om de nieuwe wereldburger in een gespreid bedje te laten komen. Zodra je over de drempel van Babyhuis Teuntje Pluis bent, kom je ogen te kort.

Op het gebied van verzorging vind je, naast de babybadjes, diverse producten met de heerlijkste geuren, zoals Nenuco, Naïf, en Nuby. Met de merken Koeka, Baby’s Only en Yolene maak je het kamertje voor je baby compleet. Wil je nog unieker? Sascha, de coupeuse van Teuntje Pluis, kan jouw specifieke wensen in vervulling laten gaan. Zo kan je je eigen hemeltje, dekenovertrekje, lakentjes, aankeedkussenhoes etc. ontwerpen en op elkaar afstemmen.

De kleurstelling in de winkel is lieftallig en rustig. Kleertjes in baby blauw en baby roze zal je zeker in overvloed aantreffen. Merken als Absorba, Petit Bateau, Feetje en Bess zullen veel mensen bekend in de oren klinken. Maar ook merken als Gant, Petit Oh, Tutto Piccolo, 3 Pommes en Husk & Claire vinden gretig aftrek bij de klanten.

Kinderwagens onder meer van de merken Joolz en Bugaboo kunnen in de winkel uitgeprobeerd worden. Of ze goed wendbaar en makkelijk inklapbaar zijn, maar ook of ze in de auto passen. Alles kan en mag geprobeerd worden. Kjersti en Nanda adviseren je graag over de gegarandeerd laagste prijs en de leuke acties die er vaak zijn. Waar aanstaande vaders de keuze over baby gerelateerde producten graag aan hun partner overlaten, hebben ze ten aanzien van de verzorgingstas meestal wel een duidelijke mening en valt de keuze steeds vaker op een tas van Cowboys Bag.

Met de feestmaand in aantocht is ook het assortiment aan speelgoed en andere cadeau artikelen uitgebreid. Houten speelgoed van Primi Passi, knuffels van Happy Horse en Quax, speeldoosjes en andere artikelen van BamBam, het is allemaal leverbaar.
Moeilijk om een cadeautje te kiezen? Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen. Ook het neerleggen van je wensenlijst in de winkel kan het voor familie, vrienden en bekenden makkelijker maken om een cadeautje uit te kiezen.

Op ‘teuntjepluis.nl’ word je op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen en acties. De online shop is 24 uur en 7 dagen per week geopend. Ook hier kun je online je wensenlijst aanmaken. De combinatie van een webshop met een fysieke winkel is prettig voor de klant, is de ervaring van Kjersti. Voor de webshop en de winkel gelden dezelfde voorwaarden; ruilen of retourneren binnen 14 dagen op vertoon van de kassabon en in de originele verpakking.

Zoals gezegd je komt ogen te kort in de babywinkel van Kjersti Boonstoppel. De ervaring is dat aanstaande ouders door de bomen het bos niet meer zien. Kjersti en Nanda nemen er ruim de tijd voor om je wegwijs te maken. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je alle vragen op hen afvuren. Zij zullen je een eerlijk advies geven wat mede gebaseerd is op hun eigen ervaringen. Je kunt ervan overtuigd zijn dat je niets overbodigs koopt. Als later blijkt dat je artikel of product toch nodig mocht hebben, is het immers zo gekocht.

Geen tijd om op openingstijden langs te komen voor een offerte, dan is het ook mogelijk om na sluitingstijd een afspraak te maken met Kjersti Boonstoppel. Je kunt haar bereiken onder telefoonnummer 06-47886006 of via info@teuntjepluis.nl.

Teuntje Pluis, een ‘klein’ baby-huis waar ‘groot’ wordt gedacht.

PS: houd de acties in de gaten op Facebook en op www.teuntjepluis.nl

Babyhuis Teuntje Pluis
Kanaalweg 50, Capelle aan den IJssel
T. 06-47886006
www.teuntjepluis.nl

Fotografie: Joke Schut