Trendy Fashion voor de modieuze vrouw van alle leeftijden

0
3939

Bij Bac Mode en Schoenen in Zevenhuizen bent u meer dan een nummer en heeft elke klant nog een gezicht. Met een ruim assortiment in dames- / kinder- / babymode en schoenen biedt Bac Mode en Schoenen voor jong en oud een trendy, klassieke of sportieve outfit. U wordt van top tot teen aangekleed.

Al bjna 70 jaar biedt Bac Mode en Schoenen haar klanten service en advies op maat bij de aanschaf van kleding of schoenen. In de winkel in Zevenhuizen die maar liefst 750 m2 beslaat, is er voor ieder wat wils. Zo heeft Bac Mode en Schoenen een zeer gevarieerd aanbod in baby- en kinderkleding. Stoer, modern of klassiek. Maar ook de damescollectie met merken als Expresso, sOliver, Gerry Weber en Tramontana is stijlvol en comfortabel met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding. Hierdoor slagen zowel de ‘spitsuurvrouwen’ als ook de ‘empty nesters’ telkens weer.

Klant staat centraal

De klant staat volgens Carla bij Bac Mode en Schoenen centraal. “Natuurlijk, dat zegt tegenwoordig elke winkel. Maar wij voegen de daad bij het woord. Wij laten niemand de deur uitgaan met iets wat niet staat. Natuurlijk valt er over smaak en kleuren niet te twisten, maar wanneer een kledingstuk niet goed zit, dan leggen we dat uit en komen met alternatieven. Of we adviseren, dat je met een paar goedgekozen setjes de hele winter door kan. En dat voor ieder budget. Juist deze adviesfunctie zorgt ervoor, dat wij een zeer groot en loyaal klantenbestand hebben.” Dit jaar is volgens Carla vooral de suedine en fake leather look erg populair. “Maar alles kan. Van sneakers onder een kokerrok voor de dames tot aan fotoprints van dieren voor de kids.” Nieuw in het assortiment zijn de hippe tassen van Pauls Boutique.

Kindermode

Eén van de populaire kindermerken die Bac Mode en Schoenen voert is Z8, een jong, stoer kledingmerk voor meisjes en jongens in de maten 68 t/m 128. “Voor de allerkleinsten is er Z8 Newborn in de maten 50 t/m 68. Z8 brengt regelmatig een nieuwe collectie op de markt en kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en de kracht van het combineren.” Maar ook voor de collecties van Quapi en Flo bent u in Zevenhuizen aan het juiste adres.

Volwaardige schoenenafdeling

Naast een breed aanbod aan fashion heeft Bac Mode en Schoenen ook een volwaardige schoenenafdeling met geschoold personeel. “Je bent dus ook voor goed schoeisel bij ons aan het juiste adres.” Schoeisel is volgens Carla belangrijk voor jong en oud. De pasmaat staat daarbij centraal. Een schoen moet goed zitten en er goed uitzien. “Een mooie schoen die te klein is of ervoor zorgt dat je geforceerd gaat lopen gaat bij ons de deur niet uit. Elke voet wordt opgemeten en aansluitend krijgt de klant advies.”

Uniek inkoopbeleid

De collectie van Bac Mode en Schoenen wordt door Carla en Boukeline samengesteld. Daarbij houdt Carla zich vooral bezig met de inkoop van de schoenen en de damesmode en Boukeline met de baby- en kinderkledingcollecties. “De inkopers staan bij ons dus ook gewoon op de werkvloer”, glimlacht Boukeline. “We hebben hier een uniek inkoopbeleid waarbij we niet algemeen inkopen, maar juist vóór onze klanten. Onze klanten hebben namelijk nog een gezicht voor ons. Dus dit type jas is iets voor mevrouw X en deze schoenen zijn echt iets voor mevrouw Y. Je ziet juist dat steeds meer kledingzaken de feeling met hun klanten verliezen en voor de massa gaan inkopen. De klant verwordt hiermee niets meer dan een kassa-aanslag en dat willen we hier in Zevenhuizen voorkomen.” De visie van Bac Mode en Schoenen is er daarom één van de lange termijn waarbij elke bezoeker een potentiële klant is en in de watten gelegd moet worden. Dat is volgens Boukeline niet alleen een kopje koffie of gratis WIFI (voor de wachtende mannen) maar ook een speelboom voor de kinderen en een ‘niet goed, geld terug’ beleid.

BAC Mode & Schoenen
Burg. Boerstraat 22-24 , Zevenhuizen
T. 0180-631238
www.bacmode.nl

Fotografie: Joke Schut