Matchmaker tussen koper en verkoper

0
4062

Van Santen Makelaars is een vooruitstrevend NVM-kantoor en treedt op als vertrouwd intermediair bij het tot elkaar brengen van koper en verkoper. Het Capelse familiebedrijf richt zich al sinds 1942 primair op woningen in Capelle aan den IJssel en de oostkant van Rotterdam.

Bij Van Santen Makelaars werken uitsluitend volledig gecertificeerde makelaars en adviseurs. “Omdat wij bovendien niet met een telefoniste werken, krijgt u altijd een iemand aan de lijn die u direct alles kan vertellen over de woning die u op het oog heeft, of wat onze werkwijze is bij het verkopen van uw woning”, vertelt Marieke van Santen. Momenteel heeft Van Santen 90 woningen in de verkoop staan. “Maar we willen groeien en zijn dan ook actief op zoek naar nieuwe woningen. We zien namelijk dat de markt na een jarenlange stagnatie weer volop in beweging is en dat huizen veel sneller verkocht worden.” Er is volgens Marieke vooral veel vraag naar verzorgde eengezinswoningen waar niet direct in verbouwd hoeft te worden.

Marktverschuiving

Waar jarenlang de prijs de belangrijkste uitdaging was, is dit predikaat nu verschoven naar de oplevering. “Kopers willen tegenwoordig zo snel mogelijk in de nieuwe woning trekken, terwijl de verkoper juist nog op zoek is naar een nieuwe woning. Het komt er dan echt op aan dat we de termijnen van de verkoop en aankoop samen met de klant nauwkeurig op elkaar afstemmen en alles in goede banen leiden.”

Verkoopmakelaar

Als u uw woning gaat verkopen, wilt u een goede makelaar. Maar wat maakt een makelaar goed? Deskundigheid en klantgerichtheid bieden ze allemaal. Maar waarin uit zich dat? U wilt een vlotte verkoop en een hoge verkoopprijs. Dan heeft u een commerciële makelaar nodig, die zich bewust is van de huidige markt en daarvan profiteert. Een makelaar die weet hoe hij van kijkers kopers maakt. Van Santen Makelaars gaat voor elk huis op zoek naar de juiste koper en realiseert zo de beste prijs. En gezien de uitstekende beoordeling van 8,6 door de klanten wordt deze mening gestaafd (bron: Funda).

Aankoopmakelaar

Maar Van Santen Makelaars is meer dan een verkoopmakelaar. “Wij kunnen u tevens helpen bij het aankopen van uw droomhuis. Heeft u een mooi huis gezien en ziet u uzelf daar wel wonen, dan kijken wij graag gratis even met u mee. Gewoon om er zeker van te zijn dat u niks over het hoofd ziet.” Veel huizenkopers denken onterecht dat de verkoopmakelaar ook hun adviseur is. De aankoop van een woning met eigen makelaar geeft daarom zekerheid en rust, én natuurlijk de beste prijs.

Meer weten?

Wilt u ondersteuning bij de verkoop van uw huis of bent u op zoek naar uw droomhuis? Neem dan contact op met de ervaren makelaars van Van Santen voor een betrokken en deskundig advies gedurende het gehele traject. Een afspraak kan op kantoor of bij u thuis plaatsvinden, ook buiten kantooruren.

Van Santen Makelaars
Capelseweg 3, Capelle aan den IJssel
T. 010-2580180
www.vansantenmakelaars.nl

Fotografie: Joke Schut