Nesse Administratie ontzorgt ondernemers

0
4309

Nesse Administratie uit Capelle aan den IJssel staat vooral bekend als een betrouwbaar en flexibel administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Voor zowel het verwerken van de gehele administratie, het verzorgen van belastingaangiftes en jaarrekeningen als ook uitgebreid belastingadvies bent u bij Roberto Bhikha en zijn collega’s aan het juiste adres.

Gestart op een zolderkamertje in Nesselande heeft AA-accountant Roberto Bhikha de afgelopen jaren een brede klantenkring van zowel ondernemers als ook particulieren opgebouwd. Inmiddels telt Nesse Administratie meerdere enthousiaste medewerkers en is de ‘zetel’ verhuisd naar een ruimer kantoor in Capelle aan den IJssel. “Maar er is nog steeds een sterke band met Nesselande hoor”, glimlacht Roberto, die zelf nog gewoon in deze ondernemende Vinex-wijk woont.

Verder dan de cijfers kijken

Een goed lopende financiële administratie is essentieel voor elke onderneming. “U als ondernemer weet dat maar al te goed, maar u heeft veel andere dingen waar u zich mee bezig moet houden. U komt wellicht tijd tekort om eens verder te kijken dan de cijfers. En daarvoor kunt u Nesse Administratie inschakelen. Onze ervaren financieel specialisten kijken wat uw bedrijf echt nodig heeft. Met een persoonlijke aanpak die gericht is op uw behoeftes”, aldus Roberto. Hij ziet het dan ook als een uitdaging om samen met zijn cliënten een optimale situatie te creëren. Precies zoals die bij u past. Of dit nu op fiscaal terrein of op bedrijfseconomisch gebied is. “In mijn beleving leidt een goede samenwerking tot de beste initiatieven, ideeën en adviezen. Zo gaan op maandelijkse basis met elke klant om de tafel om de resultaten door te nemen. Een ondernemer moet immers kunnen sturen op basis van de cijfers.”

Ontzorgen

Natuurlijk kunt u uw administratie en aangiftes zelf doen. Maar door het ontbreken van afdoende kennis kunt u al snel duizenden euro’s teveel aan belasting betalen of juist mislopen. Volgens Roberto zijn ondernemers goed in hun vak, maar hebben ze vaak geen zin in de administratieve rompslomp die ondernemen met zich meebrengt. “En waarom zouden ze dat ook. Een kundig administratiekantoor zorgt ervoor dat uw onderneming gebruik kan maken van alle belastingvoordelen. Ook kan uw administratiekantoor u veel tijd besparen bij uw financiën. Wij nemen de gehele administratie uit handen nemen en verzorgen zowel de boekhouding als ook alle aangiftes”, legt Roberto uit. En heeft u geen tijd om langs te komen, dan halen de medewerkers van Nesse Administratie uw boekhouding gewoon bij u op. Daarnaast verzorgt Nesse Administratie de loonadministratie voor bedrijven die personeel in dienst hebben, krijgen of willen. Eén bedrijf voor al uw administratieve, financiële en fiscale zaken. Dat is Nesse Administratie.

Nesse Administratie
Ligusterbaan 1, Capelle aan den IJssel
T. 010-7371284
www.nesse-administratie.nl

Fotografie: Joke Schut