Goed verzekerd zijn met een persoonlijke service

0
3856

Voor al uw verzekeringen kunt u bij Nesselande Verzekeringen terecht. Zowel zakelijk als particulier. Adequate kennis van premies en voorwaarden zorgt ervoor dat het team van Martijn Heintz uw verzekeringen bij de best passende verzekeraar onderbrengt. Belangrijkste is dat de verzekeringen passen bij uw persoon en de juiste dekking bieden in uw specifieke situatie.

Wanneer voelt u zich goed verzorgd? Als u het idee heeft u in een veilige omgeving te bevinden waar de bescherming die u geniet een goed gevoel geeft. Dat het zo is dat u weet dat je nergens naar hoeft om te kijken omdat alles goed geregeld is. Dat gevoel is het gevoel dat verzekerd zijn bij Nesselande Verzekeringen u geeft. Maar ook zakelijk kan Nesselande Verzekeringen zorgen voor een goed verzekerd gevoel.

Onafhankelijk

Nesselande Verzekeringen is volgens Martijn Heintz een onafhankelijke makelaar voor zowel het midden en klein bedrijf als de particulier op basis van de ouderwetse Rotterdamse mentaliteit: geen woorden maar daden. “Nesselande Verzekeringen heeft ongeveer 25 agentschappen bij maatschappijen en assuradeuren, waardoor wij u volledig onafhankelijk een breed assortiment schade- en levensverzekeringen kunnen bieden”, legt Martijn uit. Met ruim 20 jaar ervaring in het verzekeringsvak kent Martijn bovendien alle ins en outs van verzekeringen. Verzekeren is volgens Martijn mensenwerk.

Ontzorgen

De heldere communicatie, expertise en jarenlange ervaring zorgen voor scherpe aanbiedingen waarbij uw wens centraal staat. Tussentijdse controles zorgen ervoor dat uw verzekeringen altijd up-to-date zijn. De mogelijkheid om te kiezen uit vele aanbieders van verzekeringen maakt een scherpe vergelijking mogelijk. Wanneer aan uw wensen is voldaan en u goed verzekerd bent is dat een hele zorg minder. Nesselande Verzekeringen werkt op basis van een jaarlijks opzegbaar servicecontract. Hierdoor weet u altijd wat uw kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Lokaal betrokken

Nesselande Verzekeringen is tevens hoofdsponsor van het 1e herenteam van hockeyvereniging OMHC en sponsort de jachthaven van Nesselande waar watersportvereniging Buurman huist. Door het steunen van deze verenigingen draagt Nesselande Verzekeringen zijn steentje bij aan de mogelijkheid tot het bedrijven van sport in de wijk.

Meer weten?

Mocht ook u het goed verzorgd gevoel willen ervaren, dan nodigen wij u uit om kennis te komen maken. In een persoonlijk gesprek kunnen de wensen en mogelijkheden geïnventariseerd worden. Privé of zakelijk, Nesselande Verzekeringen kijkt graag waar zij u kunnen helpen. Laagdrempelig en dicht bij huis. Iedereen wil tenslotte het gevoel hebben van een veilige omgeving.

Nesselande Verzekeringen
Mart Stamhof 3, Rotterdam
T. 010-4405000
www.nesselandeverzekeringen.nl

Fotografie: Joke Schut