De nagelstudio van Nesselande

0
4057

Wilt u ook mooie verzorgde nagels en handen? Ja, natuurlijk! Wie wil er nu niet zijn nagels mooi en gezond houden? Of u nu jong bent of oud, man of vrouw, goed verzorgde nagels bepalen de eerste indruk die iemand van u heeft. Bovendien maken mooie nagels dat u zich prettig voelt en zelfvertrouwen uitstraalt. Bij Beauty Dreams Salon in Rotterdam-Nesselande kunt u terecht voor manicure, acryl- en gelnagels, nail art en handbeschilderde kunstnagels.

Volgens Kathalijn Heijmans wordt bij een verzorgd uiterlijk steeds vaker het eerst naar de handen gekeken. Daarom is het van belang deze goed te verzorgen. Beauty Dreams Salon maakt dit graag voor u mogelijk. Een goed startpunt is daarbij een manicure met aansluitend de mogelijkheid tot het plaatsen van kunstnagels. Uiteraard kunt u ook alleen voor het plaatsen of bijvullen van kunstnagels bij Beauty Dreams salon terecht. En dat alles tegen scherpe tarieven.

Na een carrière in de IT en als webdesigner besloot Kathalijn in 2012 het roer volledig om te gooien. “Ik was toe aan iets anders. Maar wel iets waar ik dagelijks met mensen te maken heb en mijn creatieve ei kwijt kan. En dat heb ik nu gevonden in mijn eigen nagelsalon aan huis.” Een (basis) manicure bestaat bij Beauty Dreams Salon uit de verzorging van de nagelriemen en het vijlen, polijsten en het lakken van de nagels. Deze is uit te breiden met een massage en/of een paraffinebehandeling. Zien uw nagels er slecht uit, dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het laten plaatsen van kunstnagels. Kathalijn biedt u daar diverse mogelijkheden van de gel- of acrylnagels tot aan handbeschilderde nagels en nail art.

Kathalijn hecht veel belang aan hygiëne en werkt daarom uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals bijvoorbeeld SpaRitual. “Bovendien worden alle materialen na gebruik grondig gereinigd om besmettingsgevaar te vermijden.”

Heeft u een feestje of een bijzonder gelegengeid, of wilt u er gewoon verzorgd uitzien, maak dan nu een afspraak. Deze kan desgewenst overdag, ‘s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Beauty Dreams Salon
Joop Moesmanpad 21, Rotterdam
T. 06-14481442
www.beautydreamssalon.nl