Er kan er maar EEN de beste zijn

0
3978

Een nieuw tijdperk is aangebroken op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Wereldwijd buitelen geavanceerde innovaties over elkaar heen. Specialistische onderzoeken resulteren in nieuwe mogelijkheden, technieken en verbeterde producten. Nergens is dit alles beter zichtbaar dan bij Anke Beauty Centre. Hét schoonheidsinstituut dat verkozen is tot nummer één van Zuid-Holland. Hét instituut dat zich onderscheidt van branchegenoten.

In zowel de salons van Barendrecht als Rotterdam wordt bij Anke Beauty Centre gewerkt met de nieuwste hightech apparaten om bijvoorbeeld rimpels, acne, pigment, overbeharing, overgewicht en cellulitis te bestrijden. Alle medewerksters worden voortdurend geschoold om morgen nog beter te presteren dan vandaag. Niet langer alleen het gezicht, maar het gehele lichaam kan hier onder handen worden genomen. En vergeet de geest niet. “Voor een goede gezondheid moeten lichaam en geest immers in balans zijn. Daar bieden we een scala aan behandelingen en producten voor. Maar alleen na zorgvuldig onderzoek over bestanddelen en werking, dat is het speerpunt in ons beleid”, aldus eigenaresse Anke Slegtenhorst.

Samenwerking met specialisten

Anke Slegtenhorst werkt nauw samen met artsen en specialisten. Ter plekke worden spataderspreekuren gehouden en intakes en adviesgesprekken voor cosmetische chirurgie. Ook het inspuiten van rimpels met injectables wordt alleen door artsen uitgevoerd. “Onze artsen bieden bovendien een 100% garantie en dat is uniek”, benadrukt Anke.

Late Night Show

Een tweetal data die u volgens Anke zeker in uw agenda moet noteren zijn 15 en 16 december. Op deze twee dagen vindt in respectievelijk Rotterdam en Barendrecht vanaf 19:30 uur een Late Night Show plaats met de lancering van DNAskin Matrix Mapping in Zuid-Holland. “Een product waar de hele wereld op wachtte. Tijdens deze avonden draait alles om uw welzijn. Artsen en beauty professionals beantwoorden al uw vragen en geven daarnaast waardevolle adviezen. U krijgt bovendien de nieuwste informatie op beauty gebied.”

DNAskin Matrix Mapping

Op basis van uw DNA en met behulp van de DNAskin Matrix Mapping methode kan een specialist van het prestigieuze merk Genoxage een nauwkeurig verslag samenstellen over de conditie van uw huid. Daarbij kunt u onder meer denken aan de cellulaire levensduur, hydro-lipide balans, weefselelasticiteit, veroudering, pigment-melanine, rimpels en diverse dermatologische aandoeningen. Maar ook diëten, leefgewoonten en leefomgeving worden volgens Anke in het totaalplaatje meegenomen. “Vervolgens stelt de specialist de meest effectieve Bio-intelligente producten speciaal voor uw huid samen. Producten die uw huid niet alleen verbeteren en huidveroudering voorkomen, maar u ook van binnen en buiten laten stralen.

Samen met u

“U bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor uw lichaam, uw huid, uw gezondheid. Maar u hoeft het niet alleen te doen”benadrukt Anke. “Ons team van beauty professionals, beauty advisors en artsen staat voor u klaar.”

PRIJSVRAAG:

Doe mee met de prijsvraag en win een wellness kado ter waarde van € 115. Ga meteen naar www.ankebeautycentre.nl/prijsvraag

Anke Beauty Centre
Sinclair Lewisplaats 510 C, Rotterdam
Reuchlinhaven 8, Barendrecht
T. 010-2203627
www.ankebeautycentre.nl