Betrokken en betrouwbaar

0
3956

Bent u op zoek naar deskundigheid op het gebied van belastingen, financiële adviezen, administratie en jaarrekeningen? Wilt u ondersteuning bij uw IB-aangifte? Wilt u optimaal gebruik maken van de fiscale regels? Dan bent u bij Polderstaete Belastingadvies in winkelcentrum Lage Landen aan het juiste adres.

Wie binnenstapt in het kantoor van Polderstaete Belastingadvies voelt direct een warme sfeer. Hier wordt met passie gewerkt en is de klinische uitstraling die je in veel kantoren tegenkomt ver te zoeken. De wanden staan vol met kleurige ruggen van vakliteratuur en belastingpillen die voor fiscaal jurist Ton Posthoorn gesneden koek zijn. Hij is al sinds 1980 actief op dit vakgebied. Begonnen bij een bedrijf uit de ‘Big Four’, zoals hij het gekscherend zegt, nam hij in 2011 de beslissing om kapitein op zijn eigen schip te zijn.

Allround adviseur

Door de jaren heen heeft Ton zich ontwikkeld als een allround adviseur met een specialisatie op het gebied van fiscale vraagstukken. “Ik vertaal de fiscale wet- en regelgeving naar op maat gesneden advies voor uw persoonlijke of zakelijke situatie. Dat doen ik onder meer bij het verzorgen van de periodieke aangifteverplichtingen en het controleren van uw belastingaanslagen en beschikkingen.” Daarnaast beoordeelt hij uw juridische positie en kan Ton u bijstaan in een juridische procedure in binnen- en buitenland.

Belang administratie

Het bijhouden van een administratie is voor elke ondernemer een wettelijke verplichting. En een betrouwbare administratie geeft u een goed inzicht in uw financiën waardoor u uw onderneming de juiste kant op kunt sturen. Als ondernemer wilt u zich echter vooral bezighouden met uw onderneming en niet met ‘randzaken’. Op dat moment is Polderstaete Belastingadvies uw verlengstuk, uw eigen financieel controller. “Ik verzorg uw administratie, zodat u zich volledig kunt wijden aan uw kerntaken. Uw administratie kunnen wij online digitaal verwerken waarbij u de mogelijkheid heeft zelf de dagelijkse zaken in te zien of te regelen. Kleine administraties worden vakkundig in excel uitgewerkt om kosten te sparen.” Ton werkt niet alleen voor ondernemers in het MKB en ZZP-ers, maar ook voor besloten vennootschappen en stamrecht bv’s

Betaalbare kwaliteit

Polderstaete Belastingadvies levert goede kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief. “Het verschaffen van duidelijkheid aan de klant staat bij mij hoog in het vaandel en door de korte lijnen wordt u snel geholpen en weer u altijd hoe uw bedrijf er werkelijk voor staat.” Met zijn bedrijfseconomische achtergrond ziet Ton zichzelf niet slechts als uw adviseur, maar fungeert graag als sparringpartner en klankbord. Spreekt dit u aan? En bent u op zoek naar een betrokken en betrouwbare partner, dan moet u zeker eens kennis maken met Ton Posthoorn.

Polderstaete Belastingadvies
Hantje de Jongstraat 20, Rotterdam
T. 010-4563683
www.polderstaete.nl

Fotografie: Joke Schut