De schuifwandspecialist van Rotterdam

0
4115

Met Hoogendam Schuifwanden kiest u voor een kwaliteitsproduct, maatwerk gemaakt in de eigen werkplaats in Rotterdam. Daarbij mag u rekenen op de allerbeste service, van ideeënvorming tot oplevering. De plaatsing bij u thuis wordt bovendien verzorgd door eigen vakkundige monteurs.

Volgens Rien Hoogendam van familiebedrijf Hoogendam Schuifwanden staat zijn bedrijf al vele jaren garant voor kwaliteitsproducten tegen een nette prijs. Niet alleen zijn alle varianten, maten en uitvoeringen mogelijk. Maar vooral de manier waarop Rien dit met zijn team doet, onderscheidt Hoogendam Schuifwanden van andere leveranciers. “Onze insteek is namelijk niet om u een kast te verkopen, maar om uw wensen op het gebied van opbergen te vervullen”, benadrukt Rien. Een schuifdeurkast is bovendien een bepalende factor in de uitstraling van een ruimte.

Advies op maat

Veel klanten komen volgens Rien met een wensenlijst naar de showroom. “Samen kijken wij dan naar de mogelijkheden om dit in te vullen. Op iedere plek in het huis kan namelijk een schuifdeurkast gerealiseerd worden. Onder een schuin dak, in een nis, vrijstaand of juist kamerhoog. En dit geldt ook het interieur van de kast.” De klant bepaalt daarbij zelf de interne maatvoering, de uitvoering van de deuren en de accessoires voor de kast. Aansluitend wordt een totaalplaatje gemaakt met een tekening en een offerte op maat. “Na de keuze van het kastensysteem in de showroom, komen wij bij de klant thuis meten, zodat wij de exacte maten hebben en niet voor verrassingen komen te staan.” De levertijd van een maatwerkkast is volgens Rien zo’n vier tot zes weken. “In die tijd bestellen wij het materiaal en maken wij de kast met interieur op maat in onze werkplaats.” Het team van Hoogendam plaatst alle kasten zelf. “Hierbij is ons streven dat wij niet eerder weggaan, totdat de klant tevreden is”, legt Rien trots uit.

Interesse?

Bent u al tijden op zoek naar een schuifwandkast voor in die lastige hoek? Hoogendam Schuifwanden helpt u graag uw idee uit te werken tot uw droomkast. “Voor een exacte prijsopgave voor uw droomkast op maat kunt u gewoon binnenlopen in onze showroom.”

Hoogendam Schuifwanden
s Gravenweg 801, Rotterdam
T. 010-2020622
www.hoogendam-schuifwanden.nl

Fotografie: Joke Schut