Uniek en veelzijdig voor jong en oud

0
3709

Een veelzijdig en uniek fitness-en wellnesscentrum met luxe en persoonlijk tintje. Dat is Personal Sports Club aan de Europaweg in Zoetermeer. Voorheen nog in Oosterheem, maar tegenwoordig gevestigd in een ruim pand in het Woonhart.

Onderscheidend vermogen

Wat maakt Personal Sports Club nu zo uniek en onderscheidend? Het ruime aanbod aan sportactiviteiten, de persoonlijke benadering en een uitgebreid wellness-programma. Want het is namelijk niet zomaar een sportschool. Personal Sports Club biedt een breed scala aan groepslessen, waaronder ook zwangerschapsgym (MAMAfit), (kick)bokslessen, een gedegen afvaltraject (10in10) en de mogelijkheid om in alle privacy met een personal trainer te werken aan een doel. Dit in combinatie met een goed voedingsadvies en de mogelijk tot professionele begeleiding van fysiotherapeut Erik Weijsenfeld (TIM Fysiotherapie). De persoonlijke benadering, de verschillende mogelijkheden en het uitgebreide aanbod aan sportfaciliteiten, maakt de club uniek in Zoetermeer en omstreken. Elk lid krijgt het aanbod een persoonlijk plan op te stellen en de gelegenheid om tegen een heel redelijk tarief met een personal trainer te werken. De club geeft voedingsadvies en heeft een aantal besloten ruimtes, waar u met een personal trainer in alle privacy kunt werken aan het gestelde doel. Met hun 10 kilo in 10 weken plan behaald 90 % van de mensen die de strijd aan met hun overtollige kilo’s hun doel.

Personal training

De begeleiding is zeer betaalbaar en kan naar wens worden ingevuld. De club helpt u met een persoonlijk plan om uw doel te bereiken, met een indoor- en outdoor lesprogramma programma voor degenen met een hoger doel, maar helpt ook bij het opstellen van een programma voor bijvoorbeeld een sneller herstel na blessure of ziekte. Onze professionele personal trainers motiveren u en houden u constant enthousiast. Zo zorgen zij ervoor dat uw doelen behaald worden met een trainingsschema waarbij u zich prettig voelt. Door middel van onze personal training en voedingsadviezen, wordt er in een korte tijd een ander persoon van u gemaakt. Zowel lichamelijk als geestelijk zult u zichzelf lekkerder gaan voelen! Na een oriëntatiegesprek en inschrijving wordt u ingepland voor een intakegesprek met een personal trainer. Tijdens het intakegesprek wordt er aan de hand van uw voorkeuren en anamnese een programma op maat gemaakt. Zo kunt u op een verantwoorde manier zelfstandig uw fitnessprogramma afwerken. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van de personal trainers voor een evaluatie met benodigde metingen, testen en eventuele aanpassingen in het trainingsschema. Uiteraard heeft u te allen tijde de mogelijkheid om een van onze welbekwame instructeurs te raadplegen voor advies.

Voor jong en oud

Maar er is meer. Personal Sports Club is er namelijk voor jong en oud. De club verzorgt balletlessen, streetdance, judo, kickboksen en taekwondo voor de jeugd en heeft een speciaal begeleidingsprogramma voor kinderen die kampen met obesitas. Voor ontspanning kunt u terecht bij Personal Beauty, Personal Sport Club’s eigen schoonheidssalon, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan behandelingen. Personal Beauty is er overigens voor iedereen, dus ook als u nog geen lid bent.

Betaalbaar sporten

Personal Sports Club is er voor iedereen en kent verschillende abonnementsvormen, zoals bijvoorbeeld een studentenabonnement. Hierdoor is een lidmaatschap voor iedereen bereikbaar, evenals de mogelijkheid te werken met een personal trainer. In de zomermaanden geldt een kortingstarief en tijdens de vakantie, bestaat de mogelijkheid uw abonnement te ‘bevriezen’. Voor een gratis proefles, 14 dagenpas (gratis 14 dagen uitproberen), de zomeracties of het maken van een afspraak voor persoonlijk advies, kunt u kijken op de website van Personal Sports Club www.personalsportsclub.nl, het online contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met het volgende nummer: 079-8890799.