Metabolic Balance

0
3172

Wil je nu eindelijk eens je streefgewicht behalen? Wil je tot op hoge leeftijd fit en energiek zijn? Wil je veel minder last hebben van vermoeidheid, en allerlei vervelende klachten? Begin dan het nieuwe jaar goed met je persoonlijk voedingsplan!

Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® helpt je gezond afvallen met natuurlijke, gezonde voeding en wordt afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden. Het herstelt je hormoonbalans en zorgt voor een betere insuline afgifte en voorkomt op de lange duur welvaartsziekten als hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart & vaatziekten. Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance is ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers. Je wordt hierbij intensief begeleid door Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili.

HOE WERKT METABOLIC BALANCE?

Een persoonlijk voedingsplan brengt jouw “lichaamschemie” met de bij jou passende voedingsmiddelen in een nieuwe, metabolische balans. Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jou noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar je eet ook díe voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om jouw verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen. Jouw persoonlijke voedingsplan brengt je gehele persoonlijke fysieke situatie in kaart en is uitsluitend op jou en jouw gezondheidstoestand van toepassing.

WAARDOOR BEREIK JE MET METABOLIC BALANCE GEWICHTSVERLIES?

Door het Persoonlijk Voedingsplan krijgt jouw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Op basis van 37 gemeten bloedwaarden wordt er een voedingsplan opgesteld die helemaal is aangepast aan jouw unieke situatie! Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend jouw gewicht en versterk je jouw totale hormoonhuishouding.

WELKE VERBETERINGEN VAN DE GEZONDHEID BEREIK JE MET METABOLIC BALANCE?

De omschakeling van het lichaam naar passende, gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten, vooral in combinatie met regelmatige, geschikte beweging. Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht. Tegelijkertijd verbetert je uithoudings- en concentratievermogen en stijgt je totale energieniveau. Je slaapt beter, je fysieke en psychische kracht neemt toe, je voelt je over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straal je ook uit! Je breekt je lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel door Metabolic Balance®, dat wil zeggen dat je huid strak en glad blijft.

WANNEER MOET IK BESLIST MET HET METABOLIC BALANCE PROGRAMMA BEGINNEN?

Deelnemen aan het programma is voor jou zinvol en waardevol:

  • als jouw gewicht een probleem vormt, dat om een definitieve oplossing vraagt en je op een gezonde manier wilt afvallen;
  • als er al sprake is van gezondheidsproblemen, die met overgewicht of een verkeerde voeding samenhangen. Dat kunnen bijvoorbeeld ziekten zijn als diabetes type II, reuma, chronische migraine, te hoge cholesterol waarden, vetstofwisselingsstoornissen, hoge bloeddruk en andere welvaartsziekten
  • als je, ongeacht je leeftijd, energiek en fit wilt zijn en blijven met een groot uithoudingsvermogen

WORDEN DE KOSTEN VERGOED?

Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili is gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij beroepsvereniging BGN. Veel zorgverzekeraars vergoeden consulten door BGN gewichtsconsulenten gericht op begeleiding van overgewicht, preventieve leefstijladviezen of voedingsadviezen. Deze vergoeding valt onder de aanvullende dekking en gaat daardoor niet ten koste van het eigen risico. Door nog in 2015 te starten, kan zowel uw vergoeding van 2015 als die van 2016 worden gebruikt. Neem gerust vrijblijvend contact op om te informeren of uw aanvullende verzekering (een deel van) de kosten vergoed en maak nog in 2015 een 1e afspraak!

INTRODUCTIEAANBIEDING!

Snelle beslissers die uiterlijk in januari 2016 starten met het Metabolic Balance voedingsplan, ontvangen een korting van € 100,00 bij gebruikmaking van onderstaande coupon. Maak vandaag nog een afspraak en bel met 033-8876699 of mail naar gracili@online.nl

Afslankstudio Gracili
Koningin Wilhelminalaan 1, Amersfoort
T 033-8876699
www.gracili.nl

Afslankstudio Gracili is gevestigd in gezondheidscentrum Care for Women.