’s Winters een huidprobleem verhelpen

0
3363

De herfst- en winterperiode is de beste tijd om huidproblemen en huidafwijkingen te behandelen met behulp van onze unieke lasertherapie, legt huidtherapeute Maryam Hajfathalian de initiatiefnemer van HuidClinique uit. HuidClinique is gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische huidaandoening.

Voorafgaand aan de laserbehandeling en na de behandeling is het verstandig om blootstelling aan UV straling van zon en zonnebanken vermijden. Een laserbehandeling geeft minder risico op het optreden van complicatie als dit op je eigen huidkleur gebeurt. De komende maanden zijn daarom prima geschikt om couperose, pigmentafwijkingen, littekens, acné of permanent ontharen aan te pakken. Couperose kan op verschillende manieren behandeld worden, een daarvan is de lasertherapie. Deze huidaandoening wordt gekenmerkt door rode vlekken/wangen in het gezicht die ontstaan door toename en uitzetting van het aantal kleine bloedvaatjes onder de huid. Mensen die last hebben van couperose, hadden vaak ook last van blozen.

EERSTE LASER

Voor de behandelingen is er eerst een intake en wordt een uitgebreide huidanalyse gemaakt. Daarna wordt er in samenspraak met de patiënt een behandelplan opgesteld. HuidClinique werkt nauw samen met de tegenover gevestigde praktijk voor dermatologie, Dermalink. HuidClinique heeft de eerste en modernste laser’s in Nederland staan. Bij acné denk je al gauw aan pubers. Toch heb je veel verschillende soorten acné. Om te kunnen beoordelen welke methode het best bij een patiënt past, bekijken we met welke soort we te maken hebben, en in welke fase de acné zich bevindt.

VERGOEDING

Een huisarts, dermatoloog, chirurg of psycholoog kan iemand doorverwijzen naar HuidClinique. Ook zonder verwijzing is het mogelijk een afspraak te maken. Voor adviezen van huidverzorging en producten kan men ook een afspraak plannen. Het intake gesprek is gratis.

KWALITEIT

HuidClinique is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en is ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en wet Big geregistreerd. De behandelingen bij HuidClinique worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

HuidClinique
Blokzijlpark 27, Amersfoort-Vathorst
T. 033-2773534
www.huidclinique.nl