Gelukkig Verliefd

0
3627

Gelukkig Verliefd is HET relatiebureau voor de man. Anne Marie en Ingrid gaan voor hem op zoek naar de juiste vrouw. Door middel van een uitgebreid interview verdiepen zij zich in de mens achter de man. Ze houden dit gesprek het liefst bij hem thuis om een zo compleet en eerlijk mogelijk beeld te krijgen. Wie ben je? Wat vind je belangrijk? Wat verwacht je van een nieuwe relatie? Het netwerk van Gelukkig Verliefd bestaat uit lieve, bijzondere, enthousiaste, innemende, single vrouwen die graag hun leven weer willen delen met een leuke en serieuze man.

Na haar studie gaat Anne Marie Doove (rechts) als intercendente, waarbij ze mensen en bedrijven aan elkaar moet koppelen, aan de slag. “Destijd zei ik altijd gekscherend ‘Als ik later groter, ouder en wijzer ben, dan start ik een relatiebureau’.” Inmiddels is ze zelf gelukkig getrouwd, heeft ze veel levenservaring, zijn de kinderen zelfstandig en heeft ze de daad bij het woord gevoegd. Ruim vijf jaar geleden neemt ze contact op met haar goede vriendin Ingrid Limburg (links) en niet veel later is relatiebureau Gelukkig Verliefd realiteit. De dames beginnen intuïtief en kijken hoe ze onderscheidend kunnen zijn ten aanzien van de veelvoud aan bestaande relatiebureaus en -websites. “In eerste instantie lag de focus op zowel mannen als vrouwen”, zegt Anne Marie. “Maar we merkten al snel, dat we veel meer vrouwen hadden die zich inschreven.” Begin 2013 heeft Gelukkig Verliefd haar focus verlegd en is nu hét relatiebureau voor de man.

GELUKKIG VERLIEFD

“Tegenwoordig hebben we het allemaal erg druk en is het vinden van een juiste partner soms lastig”, legt Ingrid uit. “Vooral na een scheiding met jonge kinderen blijft er naast je werk en opvoeding vaak weinig tijd over voor jezelf. Mensen blijven vaak hangen in hun oude omgeving en vinden het prettig om via Gelukkig Verliefd in contact te komen met singles uit een compleet ander netwerk. Daarnaast merken we dat veel singles zich storten op hun werk. Immers er is niemand die thuis op je zit te wachten. Een vicieuze cirkel als het ware. Bovendien horen we dat het vinden van een partner via de reguliere datingkanalen vaak tegenvalt en tijdrovend is.” Door de selectieve en persoonlijke bemiddeling stellen Anne Marie en Ingrid alleen mensen aan elkaar voor als zij de kans van slagen groot achten. “Beter geen date dan een slechte date”, aldus Anne Marie.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Voor onze mannelijke opdrachtgevers werken wij gedurende een jaar als Personal Assistant, waarbij we actief voor ze op zoek gaan en persoonlijk en zorgvuldig de juiste match proberen te maken”, legt Anne Marie uit. “Daarbij streven we er niet naar dat onze mannelijke client een groot aantal dates heeft in een jaar. We streven er naar om de beste match te vinden. Een date regelen is immers niet moeilijk.” Vrouwen vinden het plezierig dat Anne Marie en Ingrid alle mannen in persona in hun eigen huis hebben ontmoet. Zo kan men zich dus niet anders voordoen dan men in werkelijkheid is.

PERSOONLIJKE WERKWIJZE

Wanneer een man contact opneemt met Gelukkig Verliefd, dan maken Anne Marie en Ingrid een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij de man thuis. “Als hij besluit met Gelukkig Verliefd in zee te gaan, stellen we een profiel op en gaan aan de hand daarvan op zoek naar een goede match”, vertelt Ingrid. “Ons werk is maatwerk. Voor iedere nieuwe opdrachtgever gaan we met veel enthousiasme en inzet aan de slag om de juiste vrouw voor hem te vinden. Wij combineren mensen op grond van verschillende overwegingen, zoals: wat streeft iemand na in een relatie, wat zijn belangrijke eigenschappen, gedeelde interesses en hoe zit het met normen en waarden.” Voordat een vrouw aan de opdrachtgever wordt voorgesteld, wordt ook zij uitgebreid geïnterviewd. “Bij wederzijdse interesse worden telefoonnummers uitgewisseld”, aldus Anne Marie. Daarbij stellen Anne Marie en Ingrid altijd voor dat de man het initiatief neemt voor een afspraak. “Misschien een uiting van een achterhaald rollenpatroon”, zegt Anne Marie, “maar we merken dat vrouwen dit nog steeds zeer op prijs stellen. En om de vrouw in haar comfortzone te laten, kiest zij vaak de locatie”. Voor het eerste contact adviseren de dames van Gelukkig Verliefd altijd om het luchtig en vrijblijvend te houden en een kop koffie te gaan drinken of een borrel. “Natuurlijk is zo’n eerste ontmoeting spannend voor de kandidaten. Maar ook voor ons is het iedere keer weer spannend om te horen hoe de date verlopen is”, glimlacht Ingrid.

ECHTE LIEFDE

“Mannen van elke leeftijd kunnen bij ons terecht. De leeftijd van onze opdrachtgevers varieert van 35 tot 80 jaar. Dat maakt ons werk zo gevarieerd en bijzonder. Voor ons is het belangrijk dat iemand serieus op zoek is naar een nieuwe relatie; naar echte liefde. Want wat is er nu mooier dan dat!”

Gelukkig Verliefd
Elektroweg 11 X, Rotterdam
T. 06-53141246 / 06-54912938
www.gelukkigverliefd.nl