Personal Sports Club: uniek fitness- en wellnesscentrum

0
4025

Een veelzijdig en uniek fitness-en wellnesscentrum met luxe en persoonlijk tintje. Dat is Personal Sports Club aan de Europaweg in Zoetermeer. Voorheen nog in Oosterheem, maar tegenwoordig gevestigd in een ruim pand in het Woonhart. Wat maakt Personal Sports Club uniek en onderscheidend? “Het ruime aanbod aan sportactiviteiten, de persoonlijke benadering en een uitgebreid wellness-programma. Want het is namelijk niet zomaar een sportschool”, vertelt Mino Rafouf.

Breed aanbod

Personal Sports Club biedt een breed scala aan groepslessen, waaronder ook zwangerschapsgym (MAMAfit), (kick)bokslessen, een gedegen afvaltraject en de mogelijkheid om in alle privacy met een personal trainer te werken aan een doel. Dit in combinatie met een goed voedingsadvies van een diëtiste en de professionele begeleiding van een fysiotherapeut. De begeleiding is volgens Mino zeer betaalbaar en kan naar wens worden ingevuld. De club helpt u met een persoonlijk plan om uw doel te bereiken, met een indoor- en outdoor cross-fitness programma voor degenen met een hoger doel. Maar helpt ook bij het opstellen van een programma voor bijvoorbeeld een sneller herstel na blessure of ziekte. “Onze professionele personal trainers motiveren u en houden u constant enthousiast. Zo zorgen zij ervoor dat uw doelen behaald worden met een trainingsschema waarbij u zich prettig voelt.

Personal Training

Door middel van onze personal training en voedingsadviezen, wordt er in een korte tijd een ander persoon van u gemaakt. Zowel lichamelijk als geestelijk zult u zichzelf lekkerder gaan voelen! Na een oriëntatiegesprek en inschrijving wordt u ingepland voor een intakegesprek met een personal trainer. Tijdens het intakegesprek wordt er voor u een programma op maat gemaakt, waarin kracht- en cardiotraining gecombineerd zijn. Zo kunt u op een verantwoorde manier zelfstandig uw fitnessprogramma afwerken. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van de personal trainers voor een evaluatie met benodigde metingen, testen en eventuele aanpassingen in het trainingsschema. “Uiteraard heeft u ter aller tijden de mogelijkheid om een van onze welbekwame instructeurs te raadplegen voor advies.”

Meer dan een fitnessclub

Maar er is meer. Personal Sports Club is er voor jong en oud. De club verzorgt ook balletlessen, streetdance, judo, kickboksen en teakwondo voor de jeugd en heeft een speciaal begeleidingsprogramma voor jonge topsporters. Ook voor wellness, bent u bij Personal Sports Club aan het juiste adres. De club heeft een eigen schoonheidssalon, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan behandelingen en voor de nodige ontspanning na het sporten, is er een infraroodsauna aanwezig, is er een gezellige loungebar of kunt u gebruik maken van een ontspanningsmassage.

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering, de verschillende mogelijkheden en het uitgebreide aanbod aan sportfaciliteiten, maakt de club uniek in Zoetermeer en omstreken. Elk lid krijgt het aanbod een persoonlijk plan op te stellen en de gelegenheid om tegen een heel redelijk tarief met een personal trainer te werken. De club geeft voedingsadvies en heeft een aantal besloten ruimtes, waar u met een personal trainer in alle privacy kunt werken aan het gestelde doel. Met hun 10 kilo in 10 weken plan behaald 90 % van de mensen die de strijd aan met hun overtollige kilo’s hun doel.

Voor iedereen

Personal Sports Club is er voor iedereen en kent verschillende abonnementsvormen, zoals bijvoorbeeld een studenten-abonnement. Hierdoor is een lidmaatschap voor iedereen bereikbaar, evenals de mogelijkheid te werken met een personal trainer. In de zomermaanden geldt een kortingstarief en tijdens de vakantie, bestaat de mogelijkheid uw abonnement te ‘bevriezen’. Voor een gratis proefles, de zomeracties of het maken van een afspraak voor persoonlijk advies, kunt u kijken op de website van Personal Sports Club of telefonisch contact opnemen.

Personal Sports Club
Europaweg 226, Zoetermeer
T. 079-8890799
www.personalsportsclub.nl