Met dit appartement bent u klaar voor de toekomst!

0
3528
AM Vastgoed

Regent’s Park in Amersfoort is voor diegenen die zichzelf iets bijzonders gunnen op woongebied. Laat u meenemen in de wereld waar woonwensen realiteit worden en waar luxe wonen een nieuwe betekenis krijgt.

De prachtige ligging in het Bergkwartier van Amersfoort maakt Regent’s Park tot een heerlijke woonomgeving. Een omgeving om van te genieten, van het groen én van het moderne comfort. Het materiaalgebruik, de chique entree, de prachtig grote raampartijen en riante buitenruimtes, alles straalt hier klasse uit. De riante appartementen in Regent’s Park zijn bijzonder luxe en voorzien van alle gemakken. Ruime woonkamers met een hieraan grenzend hoofdterras. Luxe badkamers met Villeroy en Boch sanitair. Stompe deuren, zwevende dekvloer en vloerverwarming. De afmetingen variëren van zo’n 105 tot 185 m².

REGENT’S PARK

Regent’s Park is vrijwel gereed. Van de drie luxe appartementengebouwen zijn de gebouwen Churchill & Kennedy reeds gerealiseerd en de appartementen in het laatste gebouw Roosevelt zijn inmiddels in aanbouw. Op www.regentspark.nl is de verkoopinformatie van gebouw Roosevelt in te zien. Als u uw contactgegevens op de website achterlaat, dan neemt het verkoopteam contact met u op.

LUXE VOORZIENINGEN

In het middelste gebouw Churchill bevinden zich de luxe voorzieningen voor de bewoners van Regent’s Park. Hier kunt u gebruik maken van de sauna, fitness en de library. De loungeruimte in de diningroom kunt u reserveren voor bijvoorbeeld een party waarbij u uw gasten in stijl kunt ontvangen. En wilt u uw gasten laten overnachten? Geen probleem, hiervoor kunt u de hotelsuite reserveren.

ROOSEVELT

Het prachtig vormgegeven appartementengebouw Roosevelt biedt ruimte aan 21 luxe twee, drie- of vierkamerappartementen en vier penthouses, verdeeld over vijf woonlagen. Op de begane grond bevinden zich zes appartementen, waardoor gelijkvloers wonen met een terras, grenzend aan de gezamenlijke tuin, tot de mogelijkheden behoort. Net als Churchill en Kennedy bestaat Roosevelt uit twee losse vleugels, die met elkaar worden verbonden door een glazen corridor. Aan weerzijden van het corridor liggen twee of drie appartementen. Via de hoofdentree of de stallingsgarage komt u in het indrukwekkende corridor waar zich de lift, het trappenhuis, het bellentableau en uw postbus bevindt. U beschikt over één (of twee) privé-parkeerplaats(en) in het parkeersouterrain, waarin tevens uw eigen fietsenberging zich bevindt. Iedere luxueuze hoofdentree heeft een vliesgevel met zonwerend glas, een luifel boven het bellentableau en de postkasten en er is een tochtsluis met automatische deuren. Alles wordt geopend door middel van een keycard.

WONINGTYPES

In Roosevelt heeft u de keuze uit maar liefst tien verschillende woningtypes. De appartementen variëren in woonoppervlakte vanaf 105 tot 143 m². Verder zijn er vier penthouses met een woonoppervlakte van 179 m tot 185 m². De prijzen zijn vanaf € 255.000,- tot € 785.000,- vrij op naam. De indeling van het appartement is desgewenst aan te passen naar u eigen voorkeuren, dit met uitzondering van de raampartijen, schachten en meterkast.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over dit mooie project in het Bergkwartier in Amersfoort? Bekijk de nog beschikbare appartementen op www.regentspark.nl en schrijf u in. Het verkoopteam neemt contact met u op.