Comfortabel wonen met kunststof kozijnen

0
3256
i-Kozijn

Thuiskomen en u goed voelen. Uw huis ademt uw levensgevoel op een heel bijzondere manier uit. Ramen en deuren spelen daarbij een centrale rol. Ze bieden veiligheid, warmte en een vrij uitzicht op uw omgeving. Uw huis is bij i-Kozijn in betrouwbare handen!

De vraag naar kunststof kozijnen is volgens Nelson Nosrati van i-Kozijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. “En niet alleen bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij bestaande woningen”, legt hij uit. “Een belangrijke reden is het feit dat kunststof praktisch geen onderhoud nodig heeft. Ze hoeven niet zoals de traditionele houten kozijnen geschilderd te worden en zijn bovendien goed bestand tegen invloeden van het weer. Sterker nog, onze kwalitatief hoogwaardige kozijnen hebben ook nog eens een isolerende werking.” Daarnaast is kunststof niet gevoelig voor slijtage door warmte of vocht en maakt u het inbrekers een stuk lastiger om in te breken. Dit maakt dat u tot wel 50 jaar kunt genieten van uw kunststof kozijnen.

PERSOONLIJK TINTJE
Natuurlijk wilt u uw woning graag een persoonlijk tintje geven. Of u nu een moderne woning laat bouwen of een historisch pand laat renoveren, kunststof kozijnprofielen geven volgens Nelson uw huis altijd een eigen gezicht. “Van modern en strak tot nostalgisch en klassiek. Onze VEKA kunststof kozijnprofielen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, met of zonder houtdesign. Speciaal voor oudere panden die hun karakteristieke uitstraling moeten behouden, zijn er de kleuren monumentaal groen en monumentaal crème. U vindt dus altijd de kleur die bij uw woning past. Bovendien kunt u de verschillende kleuren combineren.”

EIGEN PRODUCTIELIJN
Bij de aanschaf van kunststof kozijnen is het volgens Nelson van belang om te letten op de kwaliteit van het kunststof. Een goede kwaliteit herkent u onder meer aan het KOMO-keurmerk. De kunststof kozijnen van i-Kozijn worden geproduceerd bij een gerenommeerde fabrikant in Duitsland. “Daar hebben we in samenwerking met deze fabrikant een eigen productielijn opgezet die exclusief kunststof kozijnen conform onze visie en conform de Nederlandse wet- en regelgeving produceert. Hierdoor zijn wij bijvoorbeeld in staat om onze klanten standaard 10 jaar garantie te bieden op het verkleuren en vervormen van de kunststofprofielen.” Een ander voordeel van een ‘eigen’ productie is dat de levertijden relatief kort zijn.

ALLES IN EIGEN BEHEER
Het team van i-Kozijn heeft er bewust voor gekozen om alles in eigen beheer te houden. “Van inmeten na elke bestelling tot aan het monteren met onze montagegroep. Op deze manier kunnen wij kwalitatieve oplossingen bieden tegen een scherpe prijs. Waar een paar jaar geleden nog een investering van 20 tot 30 duizend euro nodig was om uw complete woning van kunststof kozijnen te voorzien, is dat tegenwoordig voor circa de helft mogelijk. En dat zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. Dat is waar i-Kozijn voor staat.”

INTERESSE?
Via de kozijnconfigurator op de website van i-Kozijn kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. “Staat uw kozijn niet op onze website of heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs of onze showroom in Amersfoort bezoeken”, besluit Nelson.

i-KOZIJN
Nijverheidsweg-Noord 42, Amersfoort
T. 033-2850793
www.i-kozijn.nl