Thuis in uw eigen huis

0
3411
Suzanne Holtz Studio

U heeft plannen voor nieuwbouw, verbouwing of een nieuw interieur. U heeft daar bepaalde ideeën over, maar het ontbreekt u aan tijd en deskundigheid om die uit te werken. U wilt geen voorspelbaar of onpersoonlijk interieur dat vaker wordt toegepast en niet uw eigen stijl weerspiegelt. Daarom zoekt u een betrouwbare partner, iemand uit uw eigen regio. Iemand die uw wensen kan vertalen naar een interieur waarin u zich thuis voelt. Dan bent u bij Suzanne Holtz Studio in Laren aan het juiste adres.

Suzanne Holtz Studio ontwerpt en realiseert interieurs voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. “Wij geven vorm aan aan uw interieurwensen in wonen, werken en zorg”, vertelt Suzanne Holtz. “Wat u zoekt, is sfeer. Het is immers heerlijk thuiskomen en werken in een tijdloos interieur dat rust en warmte uitstraalt, ruimte en functionaliteit biedt. Met prachtige materialen, meubels en verlichting die ieder vertrek doorleefd aankleden en maken dat iedereen zich optimaal voelt. Iets dat helemaal bij het huis of de bedrijfsruimte past. Met verrassende details die de inrichting karakter geven, memorabel maken. Desgewenst in combinatie met een bijpassend exterieur.”

VAN SCHETS TOT TURNKEY

SH Studio zet haar deskundigheid graag breed in en werkt met veel enthousiasme aan een diversiteit van projecten. “U kunt bij ons terecht voor een idee en een schets, maar ook voor de turn-key realisatie van een grootschalig project. Wij kunnen de gehele nieuwbouw, uitbreiding, renovatie, indeling en ontwerp van uw pand verzorgen. Wij maken plannen voor de indeling en verlichting. We ontwerpen interieurs, uitbouwen, meubels, gevels en tuinen. Tevens verzorgen wij vergunningstrajecten en Eventueel splitsingen van rijksmonumenten, boerderijen of huizen. Alles uiteraard afhankelijk van uw wensen.”

DREAMTEAM

SH Studio is volgens Suzanne een moderne netwerkorganisatie. “Per project formeren we uit ons netwerk een team waarin alle benodigde disciplines aanwezig zijn. Afhankelijk van de opdracht kan dat gaan om een constructeur / bouwkundige, meubelmaker, projectinrichter, smid, kunstenaar, decorateur, schilder, etc. Alle informatie wordt elektronisch gedeeld, zodat de teamleden ook buiten de weekbesprekingen om op de hoogte blijven. Daarnaast zijn op ons kantoor drie medewerkers aanwezig om alle projecten vorm te geven en uit te werken.”

UW STIJL

Wanneer u een stijlvol interieurontwerp wilt waarin uw persoonlijkheid en levensstijl naar voren komt, dan bent u bij Suzanne aan het goede adres. Het werk van Suzanne wordt namelijk enerzijds gekenmerkt door een degelijke analytische benadering van een ontwerp met een grote liefde voor materiaal, kleur, tactiliteit, samenhang en tijdloosheid. En anderszijds door het vermogen om juist uw wensen te vertalen in een uniek ‘custom made’ interieur dat bij u hoort. Een interieur waarin u leeft en geen showroom. Natuurlijk is de kans groot dat u de persoonlijke touch van Suzanne terugziet in haar stokpaardjes als in haar stokpaardjes als zwarte stalen kozijnen of deuren, veel openhaarden, brede vensterbanken en stevige keukenbladen, maar het eindresultaat is altijd een ‘eigen’ interieur waarbij u het vertrouwde gevoel hebt er al jaren te wonen.

Suzanne Holtz Studio
Schapendrift 25 A, Laren
T. 035-8886683
www.suzanneholtz.nl

Fotografie: Matthijs Borghgraef