Haal het ‘wow-effect’ naar uw eigen woning

0
3169
WTC Van Manen

Bij WTC Van Manen vindt u meubels van topkwaliteit voor alle ruimtes in uw woning. De brede collectie bestaat uit moderne, traditionele en klassieke meubels en accessoires voor elke portemonnee. Laat u inspireren in de showroom in Barneveld.

Volgens Alfred van Manen van Woon Thema Centrum Van Manen uit Barneveld is een interieur een gevoel en passie. “Een huis moet echter bovenal leefbaar zijn en niet een klinische showroom worden. Daarbij zijn natuurlijke materialen en het mixen van stylen van belang voor een geslaagd interieur”, legt Alfred uit. “Uw woning of werkplek is immers dé plek waar u zich thuis moet voelen. Ook onze decoratieshop is een bezoek meer dan waard. Wij adviseren u graag hoe u een tijdloos interieur toch de laatste kleuren kunt meegeven. Uiteindelijk zijn het immers de accessoires die een woning afmaken. Daarom adviseren wij bezoekers ook altijd om voor basiskleuren voor de meubelen te gaan. Kleuren die tijdloos zijn en waar u niet na een paar jaar op bent uitgekeken.”

BREED ASSORTIMENT

Wie de woonwinkel in Barneveld binnenstapt krijgt direct het ‘wow-effect’. De showroom is warm en overzichtelijk ingericht en biedt u alle mogelijkheden om rustig rond te kijken. De winkel biedt maar liefst 7.000 m2 aan woonbeleving en richt zich op het midden en hogere segment. Daarbij is bewust gekozen om geen ‘grote’ en bekende merken in de collectie op te nemen. Eigenlijk kunt u bij WTC Van Manen alles van landelijk tot modern, en van lifestyle tot design terugvinden. “Maar wij staan juist voor een mix van stijlen. Dat geeft het warme thuisgevoel wat we steeds laten zien. Door de winkel heen vind je ook steeds voorbeelden van hoe je stijlen, kleuren en materialen kunt combineren tot een sfeervol geheel. Wij onderscheiden ons vooral op het gebied van maatwerk van bijvoorbeeld tafels, kasten en banken. Bijna alles is mogelijk qua uitvoering, kleuren en afmetingen. Maar om het echt te ervaren moet je gewoon langskomen”, zegt Alfred met een brede glimlach.

ALLES-ONDER-ÉÉN-DAK

Het ‘alles onder één dak’ principe met een totaal ‘woonoppervlak’ is al jaren de basis voor het succes van Van Manen uit Barneveld en wordt bovendien steeds verder uitgebreid. De diverse samenwerkende ondernemers op het gebied van keukens, badkamers, slaapkamers, parket en zonwering gaan namelijk allemaal voor hetzelfde doel: van uw huis uw thuis maken zodat u over jaren nog tevreden bent met de bij Van Manen WTC gemaakte keuzes. Alfred en zijn collega’s helpen u graag om uw eigen woonstijl te ontdekken. Van 24 tot en met 26 september 2015 bent u bovendien van harte welkom op de Woon, Bouw- en Verbouwbeurs die in de showroom van WTC Van Manen wordt georganiseerd.

Van Manen Woon Thema Centrum
Dr. Willem Dreeslaan 2, Barneveld
T. 0342-405353
www.vanmanen.nl

Fotografie: Nico Brons