Massage en wellness in uw badkamer

0
3420
Martinique Badkamers

Minuten lang douchen én gemasseerd worden door 4500 liter water terwijl u maar 40 liter verbruikt? Beleef de unieke technologie achter Xtreme wellness van Sealskin nu ook bij Martinique Badkamers te Amersfoort.

Martinique Badkamers heeft al jarenlang een passie voor wellness. “Uit eigen ervaring en om ons heen zien we dat steeds meer mensen behoefte hebben aan een dagelijks moment voor zichzelf. Jezelf even terugtrekken uit de alledaagse drukte en in alle rust en ontspanning genieten in eigen omgeving. De badkamer is daarvoor nog steeds de ideale plek. En met wellness maakt u van uw badkamer de perfecte plek om te ontspannen”, aldus Martijn van Maanen.

WELLNESS IN DE BADKAMER

Denk daarbij niet enkel aan ontspannen in bad liggen. Wellness gaat verder… en voor Martinique Badkamers betekent wellness alles dat bijdraagt aan uw ontspan- en gezondheidswens. “Sinds dit jaar zijn we één van de exclusieve partners van de nieuwe generatie Sealskin wellness douches. Met trots tonen we deze dan ook in onze showroom. Hier kunnen we het product werkend demonstreren, zoiets moet je tenslotte toch ervaren.”

WELLNESS DOUCHE

Maar wat is dat nu, zo’n wellness douche? “Sealskin wellness douches staan voor een totaal-douche- beleving waarbij de extreme kracht van water centraal staat. Na het conventionele douchen wordt er via een warmte & water terugwinsysteem 40 liter schoon water opgeslagen en krachtig rondgepompt door de massagejets. Deze technologie maakt de hydromassage gemiddeld tot wel dertig keer krachtiger dan een ander massagesysteem.” Een échte massage dus… zoals u dat gewend bent bij de masseur of fysiotherapeut. Niet alleen ontzettend lekker maar ook nog eens heel gezond. En naast de massage die uw spieren soepel maakt en spanningen verlicht, zijn ook stoom, geur en kleur mogelijk in uw wellness douche, zonder dat u heel veel water gebruikt.

DEMONSTRATIE IN SHOWROOM

“Samen zorgen we ervoor dat u niet alleen kennis kunt maken met de producten maar ze ook kunt beleven. Bent u nu al nieuwsgierig naar wat de kracht van 4500 liter water in 15 minuten voor u kan doen? Kijk dan op www.xtreme-wellness.nl of kom langs in onze showroom in Amersfoort.”

OVER MARTINIQUE BADKAMERS

Martinique Badkamers is het adres voor betaalbare luxe badkamers in uw regio. Een jong team van enthousiaste adviseurs staat u met raad en daad terzijde zodat u de badkamer van uw dromen kunt realiseren. Met een eigen team van ervaren installateurs wordt uw badkamer professioneel en vakkundig bij u thuis opgeleverd. Martinique Badkamers is dan ook met recht uw badkamerpartner. Sinds 2011 draagt Martinique Badkamers bovendien het 5-sterren logo van wonenwonen.nl.

Martinique Badkamers
Ariane 16, Amersfoort
T. 033-2464470
www.martiniquebadkamers.nl

Fotografie: Nico Brons