Specialist in raamdecoratie en zonwering op maat

0
4312

INHUIS Plaza is de online woonwinkel voor betaalbaar maatwerk en vertaalt uw woonwensen voor binnen en buiten, met de focus op service en kwaliteit. Met een breed online assortiment aan raamdecoratie, shutters, jaloezieën, rolgordijnen, zonwering, gordijnen, horren, rolluiken, en terrasoverkappingen, en showrooms in Naarden en Barendrecht slaagt u altijd.

INHUIS Plaza is volgens oprichter Benny Meeusen dé specialist voor raamdecoratie en zonwering op maat. “We kenmerken ons door perfect maatwerk te leveren en service en kwaliteit voorop te stellen. Door onze overzichtelijke webwinkel bieden we onze klanten duidelijkheid over ons maatwerk”, aldus Benny. “Maar we zijn zoveel meer dan zomaar een online winkel. We hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. U kunt met ons chatten, bellen of mailen en u kunt ons bezoeken in onze showrooms in Barendrecht of Naarden. In onze showrooms vindt u een ruim assortiment raamdecoratie en zonwering van merken zoals Luxaflex, Verano en uiteraard ons eigen INHUIS label.” Daarmee biedt INHUIS Plaza de consument een alternatief met een goede prijskwaliteitverhouding aan.

Maatwerk & Perfectie

Alle producten bij INHUIS worden volledig op maat voor u gemaakt. “Wij verzekeren een perfect product en dus een prachtig eindresultaat. Van een piepklein bovenluikje tot een raampartij van 10 meter, wij hebben voor elk formaat de juiste oplossing.” Bovendien is een op maat gemaakt product bij INHUIS niet peperduur. “We werken samen met betrouwbare leveranciers waar we goede afspraken mee hebben gemaakt. Hiermee garanderen wij perfecte kwaliteit en toch een lage prijs. Bestellingen bij INHUIS worden daarnaast altijd gratis bij u thuis afgeleverd.” En wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling ook perfect wordt gemonteerd, laat u dan volledig ontzorgen door gebruik te maken van de montageservice van INHUIS Plaza.

Online belevenis

Op de website kunt u eenvoudig alle raamdecoratie en zonwering bekijken. In de webwinkel treft u een breed assortiment aan gordijnen, shutters, rolgordijnen, houten jaloezieën, zonneschermen, screens en nog veel meer aan. Heeft u een keuze gemaakt, dan vult u de maten in, maakt u een keuze uit de vele kleuren, kiest u uit extra opties en krijgt u aansluitend direct een prijs. “Twijfelt u over uw keuze of bent u nog niet overtuigd? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Via de website kunt namelijk gratis kleurstalen aanvragen. U kunt dan thuis de stof voelen en de kleur goed bekijken. Zo bent u verzekerd van de juiste stof en kleur voor elk interieur.

Advies aan huis

Wilt u persoonlijk advies en de producten in het echt zien en ervaren? Kom dan naar één van de showrooms of laat u in uw eigen woonomgeving adviseren door onze interieuradviseur! U ziet gelijk of de producten en kleuren passen in uw interieur. “Als u van te voren aangeeft waar u precies naar op zoek bent, neemt onze interieuradviseur bovendien passende voorbeelden en kleurstalen mee.”

INHUIS Plaza
Londen 18, Barendrecht
T. 0180-555900
www.inhuisplaza.nl

Fotografie: Joke Schut