Seven Beauties – het ultieme gevoel van well-being

0
4050

Heeft u al verschillende behandelingen en producten geprobeerd zonder het gewenste resultaat? Of bent u nog steeds op zoek naar die ene èchte oplossing voor uw huidprobleem en een goed, professioneel en eerlijk advies op maat? Of wilt u weer een witte glimlach? Dan bent u u bij Seven Beauties aan het juiste adres.

Ruim twee miljoen Nederlanders hebben in meer of mindere mate last van een huidaandoening. Het gaat dan niet enkel om een tijdelijke oneffenheid van de huid, maar om een huidafwijking die daadwerkelijk lichamelijke en / of psychische klachten geeft. “Ik besef dan ook hoe kwetsbaar en kostbaar uw huid is”, vertelt schoonheidsspecialiste Milou van Wijk. “Mijn uitgangspunt is dat ik voor iedereen met een huidprobleem een oplossing wil vinden. Als patient staat u centraal en ik behandel uw huid met een wetenschappelijke benadering waarbij het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt. Een deskundige, doelgerichte behandeling en persoonlijke benadering staan daarbij voorop. Elke behandeling is daarom opnieuw een beleving.”

specialismen

Milou heeft na haar opleiding de cursus ‘Basis Dermatologie voor schoonheidsspecialistes’ gevolgd en besluit in mei 2014 haar kennis en ervaring in haar eigen schoonheidssalon onder te brengen. Milou is gespecialiseerd in het verwijderen van couperose, steelwratjes, pigment en bloedblaasjes. Daarnaast kunt u terecht voor tandenbleken en wimperextensies. U kunt bij haar terecht voor een geheel vrijblijvend intakegesprek met huidanalyse. Veel mensen met huidproblemen hebben inmiddels de weg naar Seven Beauties gevonden. Men heeft vaak van alles al geprobeerd zonder het gewenste resultaat. “Omdat wij niet werken met standaardbehandelingen, kunnen wij echter zeer verrassende resultaten boeken”, aldus Milou. “Er bestaan immers ook geen standaard huidtypes. Wij stellen een persoonlijk advies voor uw huid samen en vervolgens maken wij een behandelplan op maat waarin ik u intensief zal begeleiden.”

Hydropeptide anti-aging

Milou werkt onder meer met de producten van HydroPeptide. “Voor elk huidtype heeft HydroPeptide namelijk een passend oplossing die alles bevat wat onze huid nodig heeft. De peptides werken daarbij als een soort van celboodschappers die signalen afgeven aan de huid. De producten zijn gericht op optimale verzorging en verbetering van de huid (anti-aging) en zijn tevens zeer geschikt voor de behandeling van vele huidproblemen (bijvoorbeeld pigmentvlekken en rode huid).” Daarnaast maakt Milou gebruik van Emotion Biological Skin Care om uw huid in optima forma te krijgen en te houden. “Vaak krijg je echter de beste resultaten door de behandelingen te combineren”, aldus Milou.

Tandenbleken

Iedereen heeft volgens Milou wel eens gehoord van tandenbleken. “Wie wilt er immers geen mooie en gezond witte tanden. Maar dan komt ongetijfeld de vraag naar boven ‘doet het geen pijn?’ of ‘hoe wit worden ze?’. Vroeger werd hiervoor gebruik gemaakt van waterstofperoxide, maar tegenwoordig is er een alternatief dat geen schade aan glazuur of tandvlees aanbrengt. Het is zelfs zo natuurlijk, dat je het kunt eten”, zegt Milou met een glimlach. “Alles is op basis van pepermunt. De resultaten zijn verbluffend. Vaak 4 tot 8 tinten lichter tegen uw originele kleur aan. En met de juiste bescherming van whiting tandpasta behoudt u het resultaat ongeveer 3 maanden.

Seven Beauties
Knibbelweg 24, Zevenhuizen
T. 06-28596071
www.sevenbeauties.nl

Fotografie: Joke Schut