Secuur Autoverhuur huur niet duur!

0
4216

Bent u op zoek naar een kleinschalig autoverhuurbedrijf in de regio Rotterdam? Zoek dan niet verder. Met scherpe prijzen, een breed aanbod, snelle service en een no-nonsense mentaliteit is Secuur Autoverhuur uit Rotterdam-Ommoord uw ideale partner voor personenwagens en bestelbussen.

Secuur Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Rotterdam tegen een scherpe prijs. “Bij Secuur Autoverhuur weten we dat het de prijs is die echt belangrijk is voor onze klanten”, vertelt Marco van Deursen. “Daarom bieden wij standaard scherpe prijzen – zonder verborgen kosten – op al onze personenauto’s en bestelbussen. En omdat wij niet op een zichtlocatie zitten, hoeven we toch niet in te leveren op de kwaliteit van de auto’s. Zo verkeren al onze huurauto’s in uitstekende staat, beschikken we over een ruim aanbod van verschillende modellen en kunt u de auto in overleg zelfs na openingstijden weer bij ons inleveren. Alle auto’s zijn daarnaast voorzien van een ANWB Europa dekking.”

Huren goedkoper dan eigen auto

De afgelopen jaren is volgens Niura van Deursen de beeldvorming en het autobezit veranderd. “We merken dat steeds meer mensen in de regio Rotterdam wel een rijbewijs hebben, maar niet beschikken over een eigen auto. Soms omdat ze prima met het openbaar vervoer naar het werk kunnen. Soms omdat ze een auto slechts incidenteel zouden gebruiken. Juist voor die personen is het huren van een auto een uitkomst en aanzienlijk goedkoper dan een eigen auto hebben en onderhouden.”

Breed aanbod

Een ander sterk punt van Secuur Autoverhuur is dat het bedrijf zich niet alleen beperkt tot personenwagens. “U kunt bij ons namelijk ook terecht voor bestelbussen en verhuiswagens. Daarbij richten we ons zowel op particulieren als ook op bedrijven.” Bij Secuur Autoverhuur huurt u namelijk niet alleen voordelig, maar ook nog een auto op maat. Bijvoorbeeld één dag voor een zakelijke afspraak of één of meerdere weken een 7/9 persoonsbus voor uw vakantie. “Daarnaast beschikken wij ook over een aantal onbestickerde bussen, die u anoniem kunt inzetten zonder ongewenste aandacht van uw buren te trekken.” Ook voor klanten die zelf geen rijbewijs hebben of die niet met een bestelbus of vrachtwagen durven rijden heeft het bedrijf een oplossing. “Wij zorgen in die gevallen gewoon voor een chauffeur. Voor u wel zo handig en voor ons onderdeel van onze flexibiliteit en klantgerichtheid”, aldus Marco.

Alles inbegrepen

Bij Secuur Autoverhuur staat men voor huren zonder verborgen kosten. Zo hoeft u niet extra te betalen voor een navigatiesysteem of een steekwagen. En ook voor leeftijd en gebruik in het buitenland worden geen toeslagen gerekend. “We hebben er bewust voor gekozen om het eenvoudig voor onze klanten te houden. Iedereen heeft namelijk wel eens meegemaakt bij het huren van een auto, dat de uiteindelijke huurprijs vele malen hoger lag dan waarmee wordt geadverteerd. Het volledige en actuele aanbod van huurauto’s en de tarieven vindt u overzichtelijk terug op de website.

Secuur Autoverhuur
Selma Lagerhöfweg 67, Rotterdam
T. 010-3410396
www.secuurautoverhuur.nl

Fotografie: Joke Schut