Salon Sirène het ultieme gevoel van well-being

0
4019

Passie, liefde, ruim 10 jaar ervaring én hoge kennis van de huid. Dat is wat Salon Sirène u biedt. Stap binnen in een omgeving van rust, comfort, luxe en ontspanning. Maar ook geurbeleving en persoonlijke aandacht maken dat een behandeling in de salon u een gevoel van well-being geeft.

Na verschillende leuke banen te hebben gehad besluit Bianca Ragetlie in 2001 haar passie te volgen: een eigen schoonheidssalon. “Wat begon met een kamer in huis, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige salon naast het huis. Werken aan huidverbetering en well-being in een oase van rust en ontspanning, dat is waar ik voor sta.”

Huidverbeterende gelaatsbehandelingen

De gelaatsbehandelingen worden door Bianca met de grootste zorg uitgevoerd. De huid wordt daarbij individueel bekeken. “Ik geef u advies en samen met uw wensen en uitgangspunten bepalen we de juiste behandeling. U en uw huid zijn namelijk het middelpunt van de behandeling. Wat wilt u bereiken en wat kan ik u bieden? Huidverbetering, persoonlijke aandacht en maatwerk zijn de pijlers van de salon. Ik streef ernaar uw huid in de zo hoog mogelijke topconditie te brengen. Dit doe ik door middel van natuurlijke ingrediënten, biotechnologie, plantenstamceltherapie, vitamine A zuur en geavanceerde werkstoffen van de huidverbeteringsproducten van LOOkX Skincare.”

Totale ontspanning

De medische gelaats- en décolleté massage die bij elke gelaatsbehandeling wordt gegeven, zorgt voor een totale ontspanning van geest, huid en lichaam. Deze massage is opgebouwd uit verschillende soorten massagetechnieken zoals joint movement, shiatsu, bindweefselmassage en ontspanningsgrepen ontwikkelde door een medisch bewegingstherapeut. “De wellness massage zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten, de gelaatshuid ontspant en verstevigt en een optimale, diepe ontspanning in het gehele lichaam wordt gecreëerd.” Vanaf januari 2016 biedt salon sirene ook de huidverstevigende bindweefselmassage aan.

Drie medische specialisaties

Een van de drie specialisaties zijn injectables. Bij het ouder worden, verandert de kwaliteit van onze gezichtshuid. “De huid krijgt diepere plooien, statische rimpeltjes en zal wat gaan verslappen. Dit geeft vaak een hardere, vermoeide en verouderde uitstraling. Door middel van injectables kan dit heel natuurlijk worden gecorrigeerd door de plooien minder diep te maken en gelaatscontouren duidelijk te verstevigen waardoor men er uitgeruster en stralender uitziet.” Het resultaat is een natuurlijk verjongde huid. Tweede specialisatie is flebologie. Dit is het wegspuiten van kleine en middelgrote spataderen aan de benen, “Het is een eenvoudige en weinig belastende ingreep, waardoor vermoeidheidsklachten en ontsiering die worden veroorzaakt door zicht- en onzichtbare aders van de benen verdwijnen.” Derde specialisatie is het laseren van schimmelnagels. Deze laser richt zich direct op de schimmel zonder negatieve effecten. Dit tot tegenstelling van medicijnen. Daarom zullen artsen dit tegenwoordig preferen boven het voorschrijven van medicijnen. Bovenstaande specialisaties zijn onverzekerde zorg (wordt in geen enkel ziekenhuis of kliniek vergoed) en worden uitgevoerd door dr. De Zeeuw (zie kader rechts).

Medische specialisaties

Vanaf januari 2015 heeft Salon Sirène haar behandelingenaanbod uitgebreid met een aantal medisch, cosmetische specialisaties. Deze worden uitgevoerd door cosmetisch arts & fleboloog dr. R. de Zeeuw aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie. Dr. De Zeeuw studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en behaalde in 1996 zijn artsendiploma. In 2012 is hij naast zijn vakgebied flebologie zich gaan specialiseren in Injectables en laser.

Schoonheidssalon Sirène
Imkerstraat 12, Berkel en Rodenrijs
T. 010-5121253
www.salonsirene.nl

Fotografie: Joke Schut