Praktijk voor coaching, counselling, healing en reading

0
3903

Rozemarijn de Klerk biedt ondersteuning in haar praktijk in Bergschenhoek als u de rust in uzelf wilt bewaren, hoe druk het om u heen ook is. Ieder mens heeft wel eens het gevoel geleefd te worden door drukte op werk of privé. Gelukkig is dit meestal maar tijdelijk. Blijft de stress voortduren, dan ontstaan er problemen als slapeloosheid, gespannen spieren en stemmingswisselingen. “Een gevoel van stress kan diverse oorzaken hebben, zoals hoge eisen die aan u worden gesteld, zorgen of plotselinge veranderde omstandigheden in uw leven”, vertelt Rozemarijn.

Bewustwording en verandering

Tijdens de coachingsgesprekken leert u uzelf beter kennen; uw gedachten, uw gevoelens en de gevolgen daarvan op uw gedrag. Rozemarijn helpt u bij deze bewustwording en verandering, zodat u zich weer beter en sterker kunt voelen. “Ik werk met iedere cliënt op een manier die aansluit bij de vraag en behoefte van de cliënt. Hierbij gebruik ik, naast diverse coach- en counseltechnieken, ook mijn intuïtieve vaardigheden, zodat we snel tot de kern van het probleem komen en van daaruit verder kunnen gaan werken”, aldus Rozemarijn. Na afloop van ieder consult krijgt u de aantekeningen die zij heeft gemaakt, in een mapje mee naar huis, zodat u het op uw gemak nog eens kunt nalezen. Rozemarijn benadrukt: “Ik vind het belangrijk dat een cliënt ieder consult met een goed gevoel, handvatten en met meer vertrouwen weer naar huis gaat!”

Coaching-Counselling

Hierbij gaat het om het oplossen van problemen, het leren omgaan met problemen en het beantwoorden van (levens)vragen. U kunt hierbij denken aan:

  • balans creëren tussen privé en werk
  • inzicht krijgen in uw ontwikkelingsmogelijkheden, ook na ontslag
  • meer plezier en zelfvertrouwen willen hebben en uitstralen
  • leren omgaan met conflicten, zowel privé als op het werk
  • re-integratie
  • leren omgaan met pijn en/of (lichamelijke) beperking
  • verlies en rouw

Healing

Na een healing (terwijl u zit of ligt) kunt u zich weer ontspannen gaan voelen, kunt u makkelijker gedachten loslaten en kunt u weer dichter bij uzelf komen.

Reading

Het doel van een reading is om inzicht te krijgen in uzelf, uw persoonlijke ontwikkeling en uw mogelijkheden. Inzicht in waar u op dit moment staat in uw leven. Het kan helder maken waarom u de dingen doet zoals u ze doet. Wat u belemmert om het anders te doen en wat u nodig heeft om dit patroon te doorbreken.

Rozemarijn
Van Goghlaan 40, Bergschenhoek
T. 06 28515364
www.rozemarijndeklerk.nl