Take C’hair hairstylers je merkt het verschil!

0
4192

Met de groei van Zoetermeer de afgelopen jaren zijn er ook steeds meer kappers bijgekomen. Maar wat maakt een salon nu anders dan de rest? Eigenaresse van vier Take C’hair filialen Pamela Berghegen raakt er niet over uitgesproken. “De afgelopen jaren zijn er heel veel budget ketens bijgekomen. Salons op mooie locaties die zich voornamelijk focussen op de prijs. Daar is helemaal niets mis mee, maar die lage prijs moet wel ergens vandaan komen. Vaak zit dat in het aantrekken van jong personeel met weinig werkervaring. Lagere kosten voor de ondernemer geven dan een lagere prijs voor de klant. Voor trainen op niveau of een uitgebreid assortiment in kleuringen is dan geen budget.”

Jarenlange werkervaring

Take C’hair werkt volgens Pamela vanuit een heel andere gedachte. “Je haar is een deel van je persoonlijkheid. Met mooi verzorgd haar voel je je veel zelfverzekerder en dat straal je uit. Onze allround topstylisten hebben allemaal jaren werkervaring en dat zie je terug in het resultaat. Trainingen doen we niet aan de basis maar aan de top. Neem nu Arjan Bevers, hij gaf ons deze zomer trainingen in het herenvak. Hij won in mei de prestigieuze Hairdresser of the Year Award”, vertelt Pamela enthousiast. “En kleuren? Kleuren kan iedereen, maar kleuren met behoud van de kwaliteit van je haar, dat is een heel ander verhaal. Onze stylisten hebben de masterclass opleiding aan de Academy van Schwarzkopf Professional gevolgd en met een diploma afgerond. Dat houdt in dat ze niet alleen van de laatste producten, trends en technieken op de hoogte zijn, maar ook dat ze blijvend kunnen kleuren zonder je haar te beschadigen.”

Nieuwste ontwikkelingen

Een goed voorbeeld is volgens Pamela Olaplex. “Het nieuwste van het nieuwste uit Amerika. Via de social media krijgt dit product steeds meer bekendheid in Nederland. Dit product brengt het haar in één behandeling weer terug naar de originele gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Dat houdt in dat je haar wat normaal niet sterk genoeg was om te kleuren, na deze behandeling wel weer kunt kleuren. Denk ook eens aan de conditie van je haar na de vakantie. Zon, zee en zout geven weliswaar een heerlijk vakantiegevoel, maar zijn funest voor je haar. Olaplex als herstelbehandeling is een weldaad voor je haar en brengt het weer terug in de conditie van voorheen!”

Total beauty concept

Schoonheidsspecialiste Ewa maakt het total beauty concept met haar heerlijke behandelingen – waaronder microdermabrasie- compleet. Wij nodigen je van harte uit kennis te maken, wij zijn elke werkdag tot 20 uur open en zaterdag tot 16.30 uur. Afspraken maken kan 24/7 online of telefonisch.

Take C’hair Hairstylers
Oranjelaan 49, Zoetermeer
T. 079-3168288
www.take-chair.nl