Last van couperose, rosacea of acné?

0
3792

Heeft u al verschillende behandelingen en producten geprobeerd zonder het gewenste resultaat? Of bent u nog steeds op zoek naar die ene èchte oplossing voor uw huidprobleem en een goed, professioneel en eerlijk advies op maat? Dan bent u u bij Huidtherapie Groene Hart aan het juiste adres.

Ruim twee miljoen Nederlanders hebben in meer of mindere mate last van een huidaandoening. Het gaat dan niet enkel om een tijdelijke oneffenheid van de huid, maar om een huidafwijking die daadwerkelijk lichamelijke en / of psychische klachten geeft. “In onze praktijk beseffen we dan ook hoe kwetsbaar en kostbaar uw huid is”, vertelt huidtherapeut Willemien de Groot. “Ons uitgangspunt is dat we voor iedereen met een huidprobleem een oplossing willen vinden. Als patient staat u centraal en wij behandelen uw huid met een wetenschappelijke benadering waarbij het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt. Een deskundige, doelgerichte behandeling en persoonlijke benadering staan daarbij voorop.”

Couperose en rosacea

Huidtherapie Groene Hart is gespecialiseerd in acné, pigment, ongewenste haargroei, vaatafwijkingen als couperose en ouderdomswratten en oedeemproblemen. “Couperose en rosacea worden behandeld met ons nieuwste systeem de Ellipse. Bij couperose en rosacea zijn de bloedvaatjes op neus, wangen en kin chronisch verwijd. Met het Ellipse vaathandstuk worden deze vaatjes verhit en kapot gemaakt. Waardoor de roodheid verdwijnt.”

Intensieve begeleiding

Veel mensen met acné, eczeem en andere huidproblemen hebben de weg naar Huidtherapie Groene Hart reeds gevonden. Men heeft vaak van alles al geprobeerd zonder het gewenste resultaat. “Omdat wij niet werken met standaardbehandelingen, kunnen wij echter zeer verrassende resultaten boeken”, aldus Willemien. “Er bestaan immers ook geen standaard huidtypes. Wij stellen een persoonlijk advies voor uw huid samen en vervolgens maken wij een behandelplan op maat waarin een huidtherapeut u intensief zal begeleiden.” De meeste behandelingen worden bovendien door uw zorgverzekering gedekt.

Obagi transformatiesystemen

In haar twee praktijken werkt Willemien succesvol met het unieke, medische huidtransformatiesysteem van Obagi. “Dit systeem dat de huid op cellulair niveau verbetert, is ontwikkeld met als basis de opbouw en structuur van de gezonde huid. In essentie is dit systeem in staat de juiste actieve ingrediënten diep in de huid te laten doordringen, waardoor de huidfuncties verbeteren en van binnenuit een gezonde huid wordt gecreëerd. Het systeem is gericht op optimale verzorging en verbetering van de huid (anti-aging) en is tevens zeer geschikt voor de behandeling van vele huidproblemen.”

Wat doet een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een paramedische specialist. Hij/zij zal er alles aan doen om klachten – zoals pijn, jeuk, bewegingsbeperkingen en lichamelijke handicaps – als gevolg van huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen. Daarnaast ontvangt de huidtherapeut regelmatig patiënten met psychische klachten als gevolg van schaamte, angstgevoelens of beperkingen die met hun huidaandoening samenhangen. Huidtherapie Groene Hart is aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse Vereninging voor Huidtherapie (NVH).

Huidtherapie Groene Hart
Karnemelksloot 110 A, Gouda
T. 06-24571587
www.huidtherapiegroenehart.nl