Carla’s Hairsalon – niet zo maar een kapsalon

1
3984

De vorige keer heeft Carla van der Drift ons uitgelegd hoe haar salon was ontstaan, wat haar drijfveren zijn en wat zij en haar personeel er gezamenlijk aan doen om het kwaliteitsniveau zo hoog mogelijk te houden. In dit artikel gaan we het hebben over de meerwaarde van Carla’s Hairline, want volgens Carla is het niet zo maar een kapsalon.

In jouw salon is steeds meer mogelijk?

Ja, dat klopt. Natuurlijk moeten we bijblijven in ons vak en blijven we voortdurend trainen. Voor mijzelf en voor mijn personeel blijf ik de lat hoog leggen omdat ik mijn klanten de best mogelijke service en kwaliteit wil bieden voor een betaalbare prijs. Ook volgen we steeds de laatste modetrends. Voor september staan bijvoorbeeld de modeshows alweer geboekt. Dit alles zou je het ‘standaardpakket’ van het kappersvak kunnen noemen. Maar, in deze tijd is dat niet meer genoeg. In veel branches, ook het onze, zie je dat het aanbod wordt uitgebreid. Daarom bieden wij onze klanten ook het volgende aan:

    nagelstyling

  • wimperextensions
  • wenkbrauwverzorging
  • parfums

Kunnen al jouw kapsters deze service leveren?

Nee, daarvoor is het te specialistisch. Mijn rechterhand, Priscilla, heeft zich in deze tak van ‘sport’ verdiept, en heeft daar de nodige cursussen en opleidingen voor gedaan en met succes afgerond. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de juiste materialen gebruikt voor het beste resultaat. Voor de nagels gebruiken we bijvoorbeeld Schellac nagellak. Dit is een nagellak die lang blijft zitten en veel mooier blijft dan ‘gewone’ lak. Als u wilt kan uw gelakte nagel verder versierd worden met bijvoorbeeld bloemetjes of andere miniatuur afbeeldingen. Ook erg handig is dat uw nagels verzorgd kunnen worden terwijl – bijvoorbeeld – uw haarkleuring intrekt!

Voor de wimpers maken we gebruik van speciale wimperextensions. Hierbij plakken we op iedere wimperhaar een nieuwe haar. Hiermee krijgen de wimpers een langer en voller uiterlijk. Bijkomend voordeel is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken, want ze zijn donker. Verder kunnen wij ook uw wenkbrauwen onder handen nemen. We hebben namelijk gemerkt dat veel klanten te weinig tijd hebben om ook nog naar een schoonheidsspecialiste te gaan. In onze salon kunnen de wenkbrauwen geëpileerd of zelfs geharst worden. Vervolgens kunnen ze ook gekleurd worden, net als de wimpers. Het is aan te raden deze twee behandelingen in één keer te doen, dan zijn ze weer helemaal mooi en strak.

Heb je verder nog specialismen die het waard zijn om hier te noemen?

We merken dat klanten steeds vaker kiezen om voor een feestelijke gelegenheid een speciaal kapsel te willen. Hiervoor is mijn salon absoluut een goed adres. Opsteken, vlechten, stylen of krullen eventueel met haarstukken is voor Sabine mij zelf een absolute passie. Wij kunnen voor zowel bruid als feestganger een perfect zittend kapsel verzorgen. Dat weer in combinatie met bovengenoemde is de klant op één adres klaar.

En verder nog?

Ja, tot slot: de ‘washandjes’ van Desi en Logan wil ik ook nog even noemen. Ons paradepaardje blijft namelijk wassen. Lekker languit in een luxe fauteuil uitgebreid wassen is een ware happening en een heerlijk begin van iedere kapbeurt.

Carla’s Hairline
Esdoornlaan 7, Berkel en Rodenrijs
T. 010-5117445
www.carlashairline.nl

1 REACTIE