Kliniek Sanders voor figuurcorrectie

0
3938
Kliniek Sanders - Fotografie Nico Brons

Wat u ook probeert, u krijgt dat buikje maar niet weg! Sporten, diëten, niets helpt. Maar vanaf nu hoeft u niet meer te wanhopen. Kliniek Sanders werkt met Cryolipolyse, de nieuwste en meest effectieve methode op het gebied van figuurcorrectie waardoor u definitief van uw ‘probleemzones’ af komt. Denk aan buik, lovehandles, bovenbenen, taille, heupen enz. Deze methode biedt een vetverwijdering via het onderkoelen van vetcellen in combinatie met elektroforese. Dus geen naalden of snijden waardoor de behandeling geheel pijnloos is.

De behandelingen bij kliniek Sanders worden uitgevoerd door de tweelingzussen Angela en Emmy Sanders. Beiden zijn gediplomeerd verpleegkundige en hebben jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en de cosmetische zorg. Ruim vier jaar geleden besloten de zussen om samen een eigen praktijk te beginnen en inmiddels komen de klanten uit het hele land. “We wilden altijd al iets samen doen. Iets waarmee we mensen blij kunnen maken”, vertelt Emmy. “Daarom hebben we bewust gekozen voor cryolipolyse behandeling en het verwijderen van tatoeages.”

Hoe werkt de Cryo behandeling?

Angela vertelt: “Met vier speciale pads wordt het te behandelen gebied gedurende één uur gekoeld tot 4oC Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet bestand zijn tegen temperaturen onder de 9oC; het vet gaat dan kristalliseren. Elektroforese (kleine elektrostimulatie) zorgt ervoor, dat de koeling dieper en breder in de huid doordringt waardoor meer vetcellen worden aan gepakt. Andere cellen en omringende weefsels zoals zenuwen, bloedvaten en pigment zijn niet gevoelig voor de lage temperaturen en dat maakt de behandeling volkomen veilig. De vetcellen worden beetje bij beetje door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd via de witte bloedlichaampjes.”

Hoe kom je aan een probleemzone?

Lichaamsvet is opgebouwd uit twee lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door de juiste voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een vetlaag die slecht doorbloed is. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!”, vertelt Emmy. “De Cryobehandeling rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling in combinatie met elektroforese. Gemiddeld zijn er met onze CoolipTwin drie Cryobehandelingen met een interval van 6-8 weken voor het mooiste resultaat”, aldus Angela. “Groot voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en dat de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren, zonder te verslappen. De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet u pas na twee maanden. Een combinatie met voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding geeft het beste resultaat.” Er kan tot wel 8 cm omvang vermindering worden bereikt.

Voor wie is het geschikt?

“Voor mensen met plaatselijke vetophoping wat niet weg gaat met een dieet, sport of extra beweging. Denk aan buik, taille, zadeltassen en bovenbenen. Maar de behandeling is niet geschikt voor gewichtsverlies of om obesitas te behandelen”, benadrukt Emmy. Vetcellen die eenmaal weg zijn komen nooit meer terug! Een behandeling kost € 245. Een kuur van drie behandelingen € 649.

Gratis intake gesprek

Als u geïnteresseerd bent in deze nieuwe methode voor blijvende figuurcorrectie neem dan contact op met Kliniek Sanders op 035-6835780 voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek. Ook kunt u zich vooraf oriënteren op de website.

Kliniek Sanders
De Nieuwe Vaart 28, Bussum
T. 035-6835780
www.klinieksanders.nl