Hypotheek Adviesburo Pronk: uw financieel adviseur

0
4149

Voor al uw hypotheek-, verzekerings- en pensioenvraagstukken kunt u bij Hypotheek Adviesburo Pronk terecht. Een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau gevestigd in het hart van ‘t Gooi. Een kleinschalige organisatie geleid door Jos Pronk en Claudia Hoveling waar u als klant centraal staat en geen nummer bent. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn van harte welkom.

“Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en financiële producten en diensten”, vertelt Jos Pronk. “Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever! Dat betekent dat wij ons volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.”

Hypotheken

Een huis kopen moet volgens Jos een feestje zijn. “Met de aanschaf van een woning wordt namelijk vaak een droom werkelijkheid. Of het nu uw eerste woning betreft, het aankopen van een ‘opknapper’ of het doorgroeien naar een grotere woning als gevolg van gezinsuitbreiding. We helpen klanten met het kiezen van de juiste hypotheek. Een hypotheek sluit u immers niet voor even af, maar is van invloed op uw hele financiële leven. Als hypothecair planner kijk ik niet alleen naar uw financiële situatie, maar samen met u brengen wij in kaart wat lekker leven voor u betekent. Om ervoor te zorgen dat u niet alleen prettig woont, maar óók nog steeds die dingen kunt doen die het leven zo leuk maken. Nu en in de toekomst.” De hypotheekverstrekkers zijn de afgelopen jaren weliswaar strenger geworden in hun eisen, maar met een goed onafhankelijk advies is er in de praktijk nog veel mogelijk. “Veel meer dan de mensen denken”, benadrukt Jos. Veel klanten bedanken Jos zelfs dat ze mogen tekenen. ”

Kwaliteit financieel advies

Hypotheek Adviesburo Pronk legt de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van haar organisatie en het te geven financieel advies. “Hierbij nemen wij de ervaringen en wensen van u als klant uiterst serieus. Uiteraard zijn wij ervaren en voldoen wij aan de wettelijke deskundigheidseisen. Ons advies is bovendien transparant en objectief. In het grote aanbod gaan wij dus altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en mogelijkheden past. Daarnaast kunnen wij verschillende aanbieders combineren wat voor u voordeliger kan zijn. Dat maakt het vinden van een hypotheek of verzekering die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie wel zo makkelijk.”

Persoonlijk en deskundig

Hypotheek Adviesburo Pronk onderscheidt zich volgens collega en levenspartner Claudia Hoveling ten opzichte van haar collega’s door het persoonlijke contact. “Financieel advies is immers mensenwerk. Uiteraard gekoppeld aan ervaring, deskundigheid, inlevingsvermogen, zorgvuldigheid, transparantie en flexibiliteit”, benadrukt Claudia. “Hierdoor, en door een platte organisatie, kunnen wij snel inspelen op de veranderende tijden. Dat betekent niet alleen dat wij ook ‘s avonds bereikbaar zijn voor adviesgesprekken, maar ook dat wij graag bij u thuis langskomen om alles door te spreken.” Bij Hypotheek Adviesburo Pronk bent u namelijk een gewaardeerde klant en geen nummer. Bovendien heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Hypotheek Adviesburo Pronk is echter veel meer dan een adviseur op het gebied van hypotheken. Zo kunt tevens terecht voor al uw pensioen- en verzekeringsvraagstukken.

Meer weten?

Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan bent u van harte welkom in het gezellige kantoor in het centraal gelegen Nederhorst den Berg waar u in een ontspannen sfeer verzekerd bent van een deskundig advies op maat. Laagdrempelig en dicht bij huis. Bovendien kunt u op eigen terrein parkeren. Kom daarom gerust eens langs of maak een afspraak voor een eerste kennismaking bij u thuis of op kantoor.

Hypotheek Adviesburo Pronk
Middenweg 135A, Nederhorst den Berg
T. 035-7737000
www.habp.nl

Fotografie: Nico Brons