Natuurlijke verjonging

0
4098

Iedereen wil er graag op zijn best uitzien, maar onze huid wordt beïnvloed door tal van factoren. Denk aan hormonen, genen, stress en simpelweg het verstrijken van de tijd. Door gebruik te maken van zeer veilige producten als botox en fillers is het nu mogelijk om ook zelf invloed uit te oefenen op ons uiterlijk, om het verouderingsproces uit te stellen en onze huid op natuurlijke wijze te verjongen. En dat zonder ingrijpende medische ingrepen.

Met het verstrijken van de jaren verandert volgens Hesther Robbe van HR Injectables in Laren uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. “Uw huid wordt droog en u kunt last krijgen van rimpels en volumeverlies. Ook het onderhuidse vet en het botvolume in uw gezicht verminderen, waardoor de huid steeds minder ondersteuning krijgt. Soms kan het dan voelen alsof uw gezicht niet meer past bij hoe u zich van binnen voelt. Met injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor u weer tevreden zal zijn met uw uiterlijk”, vertelt Hesther. “Subtiel en natuurlijk en zonder dat het uw uiterlijk drastisch verandert.” Het resultaat is een natuurlijk verjongde huid.

Fillers tegen volumeverlies

Door fillers te injecteren, krijgt de huid volgens Hesther meer volume. Hierdoor gaat uw huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. “Zo kunnen we uw gezicht meer volume geven bij ingevallen wangen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn. We kijken hierbij naar uw gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart.” Groot voordeel is dat u na een behandeling met fillers direct resultaat ziet. Afhankelijk van de soort filler die wordt gebruikt, houdt het effect 9 tot 12 maanden aan. HR Injectables maakt uiteraard alleen gebruik van tijdelijke, biologisch afbreekbare fillers van betrouwbare merken.

Botox tegen spieractiviteit

Veel rimpels worden volgens Hesther veroorzaakt door een te hoge spieractiviteit. “Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond uw ogen ontstaan namelijk doordat u onbewust uw gezichtsspieren aanspant. “Door plaatselijk een klein beetje Botox te injecteren, ontspannen deze rimpels en zijn ze minder zichtbaar. Het resultaat is een zachter uiterlijk met een minder ‘boze’ uitdrukking.” Botox is overigens ook zeer effectief bij andere problemen, zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren. Het effect van Botox wordt na circa 14 dagen zichtbaar en houdt ongeveer 3 tot 5 maanden aan. Na een aantal vervolgbehandelingen heeft u bovendien steeds langer plezier van de behandeling. De Botox houdt dan vaak langer aan door een natuurlijke aanpassing in uw lichaam.

HR Injectables

HR Injectables is gespecialiseerd in behandelingen met injectables en werkt alleen conform wetenschappelijk bewezen veilige en effectieve behandelmethodes. Hesther is gediplomeerd tandarts en heeft zich vanaf 2006 in binnen- en buitenland intensief met diverse cosmetische huidverbeteringstechnieken beziggehouden. Zij is gecertificeerd, aangesloten bij de NVDFE (zie kader) en leidt ook zelf artsen op. Haar certificeringen zijn onder meer verkregen bij Restylane (Q-Med, Galderma), Princess, Juvederm en Implacademie.

Consult

In haar praktijk in Laren bepaalt Hesther in overleg met u wat de beste behandelmethode is voor het bereiken van het door u gewenste resultaat. “Daarbij ga ik uit van het ‘less is more’-principe. Mensen willen namelijk niet een volledig ‘strak gespoten gezicht’. Dat is logisch, u verliest daarmee immers uw kenmerkende gelaatstrekken en ook uw expressieve mimiek. Met slechts kleine beetjes van botox of filler op de juiste plekken kunt u vaak al een groot effect bereiken.” Kom gerust eens langs voor een afspraak en zie wat HR Injectables voor u kan doen. Want als u uw spiegelbeeld een handje kunt helpen, waarom zou u dat dan niet doen?

HR Injectables
Dokter Holtmannweg 24, Laren
T. 035-2601060
www.hrinjectables.nl

Fotografie: Nico Brons