Het fraaiste abonnement van Nederland

0
3859

Tien jaar lang wonen in een perfect geschilderd huis, zonder geregel en zonder financiële verrassingen. Dat is mogelijk met het 10-jarige onderhoudsabonnement van GlansGarant voor het schilderen van de buitenkant van uw woning. Uw huis staat er altijd tip top onderhouden bij en behoudt zijn waarde. En u? U bent verlost van alle geregel en woont een stuk prettiger.

Volgens Heino Bouman, algemeen directeur van de landelijke organisatie, staat bij GlansGarant uw comfort voorop. “Immers, uw kostbare bezit vertrouwt u toe aan een ander, dus wilt u weten met wie u zaken doet. Daarom doen wij niet aan internetoffertes, maar komt onze schilder persoonlijk langs om kennis te maken en uw wensen door te nemen, om u daarna een écht betrouwbare offerte aan te bieden, zonder verrassingen achteraf. In een vervolggesprek wordt uw persoonlijk abonnement en de kosten daarvan met u doorgenomen. Na akkoord zorgen wij ervoor dat uw huis niet alleen perfect in de verf komt, maar ook blijft. Werken met GlansGarant is helder, prettig en duidelijk.”

Waar anderen stoppen

Er zijn volgens Heino tal van schilders die aan ’onderhoudsplannen’ doen. “Let u echter eens op de looptijd. In de meeste gevallen kennen deze contracten een looptijd van slechts vijf of zes jaar. Het GlansGarant abonnement daarentegen voorziet dan weer in een herschilderbeurt. Dus waar anderen stoppen, komen wij terug om uw huis opnieuw in de verf te zetten.” Bovendien komt de vakman van GlansGarant elk jaar langs voor een visuele inspectie van het schilderwerk en gedurende het abonnement is er twee keer in een onderhoudsbeurt voorzien. “Dit mag misschien overbodig lijken, maar is het niet. Hoe goed het schilderwerk ook is, elke woning kent kwetsbare plekjes die extra aandacht verdienen. Zo zijn de hoekjes in kozijnen en liggende delen erg kwetsbaar voor vocht. Een jaarlijkse inspectie voorkomt grotere schade op langere termijn. En uw huis blijft perfect in conditie.”

Meerjarenplanning

Huurders en woningeigenaren die in een VVE zijn georganiseerd betalen elke maand een stukje voor toekomstig klein en groot onderhoud (servicekosten), waaronder het periodiek schilderwerk. Bij andere huizenbezitters blijft dit maandelijkse apart zetten vaak achterwege, met als gevolg dat een schilderbeurt behoorlijk in de euro’s kan lopen. Met een abonnement bij GlansGarant vangt u dit risico op en staat uw huis er minimaal 10 jaar perfect geschilderd bij. Zonder geregel en zonder financiële verrassingen achteraf.

Landelijk en regionaal

GlansGarant is een organisatie waar inmiddels veel huiseigenaren een 10-jarig onderhoudsabonnement hebben afgesloten en zodoende gedurende die periode profiteren van een hoogwaardig kwalitatief onderhoudsysteem tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en een uiterst gunstige prijsstelling. GlansGarant werkt alleen met de beste schildersbedrijven in Nederland en met een landelijk netwerk van bijna 100 aangesloten schildersbedrijven zit er altijd een vakman bij u in de buurt. Ziet u ook het belang van goed en professioneel schilderwerk in? Neem dan nu contact op met GlansGarant voor een persoonlijk advies bij u thuis.

GlansGarant
Wethouder Wassebaliestraat 6, Staphorst
T. 085-2100895
www.glansgarant.nl