Hörmann merkkwaliteit kunt u vertrouwen

0
3922

Deugro Ridderkerk is de exclusieve vertegenwoordiger voor Hörmann producten in de regio Rotterdam. Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij u thuis of vanuit de schitterend ingerichte showroom. Kom langs of maak een afspraak, u bent van harte welkom!

Als Hörmann-partner is Deugro gespecialiseerd in de verkoop en installatie van sectionaaldeuren, kanteldeuren, elektrische aandrijvingen en huisdeuren. “We hebben bewust gekozen voor de samenwerking met Hörmann”, vertelt Robin Schuijer. “Het bedrijf is namelijk niet alleen Europees marktleider en de grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen, maar Hörmann staat ook voor kwaliteit zonder compromissen.” Dit uit zich niet alleen in de lange garantieperiodes op de verschillende producten, maar ook in de werkwijze. “Alle producten worden door Hörmann in eigen huis geproduceerd en voor transport gecontroleerd op eventuele beschadigingen.”

Garagedeuren

In de showroom van Deugro kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken en u laten adviseren. Zo zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om garagedeuren. Kiest u voor een roldeur, openslaande deuren, een kanteldeur of juist eem zijdelingse deur? In de showroom kunt u de verschillen met eigen ogen bekijken en zo een passende keuze maken. Ook voor een aandrijving voor garagedeur of inrithek kunt u overigens bij Deugro terecht.

Voordeuren

Waar de buitenwereld ophoudt en uw eigen domein begint. Daar hoort volgens Robin een voordeur van Hörmann. “U vindt bij ons altijd een deur die qua design bij de gevel past. Dat is belangrijk. De deur van een woning is immers beeldbepalend. Toch stellen de ontwerpers meer eisen aan een huisdeur. Als het gaat om inbraakveiligheid, levensduur en isolatiewaarde leggen we de lat hoog. Alleen een voordeur die aan al onze strenge eisen voldoet, verdient de naam Hörmann.” Zo kunt u kiezen voor een stalen deur met vijfvoudig slot, aluminium voordeur met negenvoudig slot of deur uit de Top-serie. “Elke voordeur heeft een even elegante uitstraling, maar wel helemaal afgestemd op jouw wensen”, benadrukt Robin.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in de prachtige showroom of neem vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens. De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Deugro Garagedeuren en Voordeuren
Havenstraat 18, Ridderkerk
T. 0180-890814
www.deugro.nl

Fotografie: Joke Schut