Hollen én STILSTAAN mindfulness & coaching

0
3844

Sinds half april bestaat Hollen én STILSTAAN. Een mindfulness en coachingpraktijk in Nesselande van mindfulnesstrainer en coach Renée Piket.

Hollen en STILSTAAN

In deze tijd waarin veel mensen het druk hebben, kan Renée een stukje met je meelopen om je te helpen je leven meer in balans te krijgen. Renée: ‘Met druk hebben op zich is natuurlijk niets mis. Als je maar af en toe ook stilstaat bij wat je doet. Je bewust bent van je keuzes. Tijd neemt om te reflecteren. Je af te vragen of je nog op de juiste weg bent. Daarom heet mijn praktijk Hollen én STILSTAAN. Als je een goede balans vindt tussen hollen én STILSTAAN, kun je meer genieten en ervaar je minder stress.’

Hoe kan mindfulness je daarbij helpen?

Mindfulness brengt je volle aandacht. Het helpt je stress te verminderen, beter te slapen, piekergedachten tot rust te brengen en meer te genieten. Het geeft inzicht in je eigen automatische patronen, waardoor je minder meegesleept wordt door je gedachten. Je leert bewust keuzes te maken en beter je grenzen te bewaken.

Mindfulness kun je leren!

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt oefenen. De mindfulness training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag. Het is een unieke combinatie van Oosterse en Westerse vormen van training. Yoga en meditatie worden op een hele toegankelijke manier aangeboden.

Interesse?

Renée organiseert groeps- en individuele mindfulnesstrainingen op verschillende locaties: in haar eigen studio in Nesselande (start woensdagavond 28 oktober), bij Lake 7 aan de Zevenhuizerplas (start vrijdagochtend 30 oktober) en in het Yogahuis in Nieuwerkerk aan den IJssel (start zondagochtend 11 oktober). En ieder jaar in april en november een weekend retraite in een prachtig natuurgebied op verschillende locaties in Nederland.

Wil je eerst kennismaken met mindfulness en wat dat voor je zou kunnen betekenen? Volg dan op de eerste vrijdag van de maand een workshop mindfulness in het Yogahuis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kijk voor meer informatie en trainingen op de website of bel.

Hollen & STILSTAAN
Brandingdijk 120, Rotterdam
T. 06-51465382
www.hollenenstilstaan.nu

Fotografie: Ferry Grooten