Da Vinci versus Van Gogh

0
4068

Een warme uitstraling, sprekend metselwerk en overstekende pannendaken vormen de belangrijkste kenmerken voor de architectuur in Hollands Goed. Samen met het vele groen en het omringende water geven zij het gebied een echt Hollands karakter. En als vanzelfsprekend hoort daar een afwerking bij met kwalitatief hoogwaardige materialen. Stap binnen in de wereld van bungalow Da Vinci en twee-onder-een-kap Van Gogh.

Hollands Goed is de laatste (deels) nog te realiseren nieuwbouwlocatie van Nesselande. “BPD verwezenlijkt hier een echte Hollandse wijk volgens het ‘Tuinstad’-idee”, vertelt verkoopmanager Gerwin Oudenes. “De wijk is dan ook ruim van opzet, met veel groen en omringd door water. Groene hagen, keramische pannendaken en het gebruik van warmrode baksteen zorgen voor een sfeervol en samenhangend geheel.” Hollands Goed ligt direct langs een dijk en heeft het strand op loopafstand. De parkeermogelijkheden, de bereikbaarheid en de (dagelijkse) voorzieningen zijn er uitstekend. Kortom, een dijk van een wijk. Het is er simpelweg wonen ‘met de wind mee’.

Bungalows Da Vinci

In het rustige binnengebied achter de Laan van Avant-Garde in hartje Rotterdam-Nesselande komen acht levensloopbestendige woningen. U kunt gelijkvloers wonen of kiezen voor de meer traditionele indeling waarbij u boven slaapt en beneden een riante woonkamer en woonkeuken hebt. De woningen aan de Dadahof zijn volgens Gerwin in veel opzichten bijzondere woningen. Woningtype Da Vinci is namelijk een bungalow met een ruime begane grond en een royale verdieping. “Een bijzondere woning voor jong en oud, die u indeelt zoals voor u het gemakkelijkst is.” De bungalow heeft een diepe achtertuin (circa 70 m2) op het zuidoosten, waar u desgewenst ook uw auto kunt parkeren. Uw privéparkeerplaats is op slechts een paar stappen van uw huis, ideaal met zware boodschappen.

Twee-onder-een-kap Van Gogh

Het Louis Aragonplein is straks tien prachtige twee-onder-een-kapwoningen met parkeerplaats op eigen erf rijker. In de straat komt bovendien alleen bestemmingsverkeer: heerlijk rustig dus. “De vier meter diepe voortuin ligt op het westen en is de plek waar u onder het genot van een glaasje wijn geniet van de avondzon. Hiervandaan kijkt u uit over het grote, groene plantsoen voor de deur, waar de kinderen uit de straat zich goed vermaken. Uw grote achtertuin ligt op het oosten en biedt u alle privacy. Wie van luxe houdt, voelt zich in een Van Gogh woning helemaal thuis.” Deze prachtige woningen staan op riante kavels en zijn flexibel in te delen en uit te breiden. De ligging is heerlijk rustig aan de rand van Nesselande. De verkoop van deze twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlakte van maar liefst 175 m2 is inmiddels in volle gang.

Aantrekkelijke architectuur

Door de mooie ambachtelijke materialen en de vele architectonische details zijn de Van Gogh’s erg aantrekkelijk om te zien. Hoewel onder de kap twee riante woningen schuilgaan, oogt het duo eerder als één statige villa. Dit is volgens Gerwin te danken aan de wisselende kaprichtingen en de iets andere gevelindeling. “Welke van de twee spreekt u het meeste aan? U heeft alle ruimte om uw woning naar uw wensen aan te passen. U deelt uw huis tot in het kleinste detail in en kiest voor een afwerking zoals u dat wilt. Zo zijn er diverse uitbreidingsvarianten, indelingen en optionele extra’s mogelijk. Iedereen heeft de keuze om op de begane grond de grote woonkeuken aan de voorkant van het huis of juist aan de achterkant te plaatsen (zonder meerprijs). Met de basiswoning als vertrekpunt heeft u alle ruimte en flexibiliteit om de woning op uw situatie af te stemmen. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden.”

BPD
Poortweg 2, Delft
T. 015-2760400
www.hollandsgoedwonen.nl