Gespecialiseerd opticien met aandacht voor de klant

0
4129

Bij Het BrillenKabinet staat alles in het teken van oogzorg en zijn uw ogen in goede handen. Gediplomeerde en enthousiaste medewerkers nemen de tijd voor u en adviseren u over alle aspecten die bijdragen aan het optimaliseren van uw zicht. In combinatie met glazen van Essilor en mooie collecties van exclusieve merken en een ruim assortiment in elke prijsklasse slaagt u altijd.

In het Alexandrium Shopping Center tegenover de Albert Heijn vinden we Het BrillenKabinet. Een ‘brillenwinkel’ die al 14 jaar bestaat en wordt gerund door Hans Kling en Paul Leenheer. Samen met een gediplomeerd team staan deze onafhankelijke professionals voor u klaar voor deskundig advies op het gebied van oogzorg. Daarbij staat niet de sterkte van uw glazen of lenzen centraal, maar het eindresultaat. “Er zijn namelijk diverse factoren die uiteindelijk ons gezichtsvermogen bepalen. Tijdens een adviesgesprek kijken wij eerst wat voor u het maximaal haalbare is en dan pas welk product daar het beste bij past”, legt Hans uit.

Onafhankelijk advies

Volgens Paul kan het oog vele verschillende afwijkingen hebben waarvan bijziendheid en verziendheid de meeste bekende zijn. Indien er aanvullend onderzoek wenselijk is, dan screent de optometrist de afwijking en stuurt u zo nodig door naar de oogarts. Een vakkundige oogmeting is namelijk van groot belang. “Met de oogmeting bepalen wij welke sterkte het oog nodig heeft om scherp te kunnen zien en de daarbij behorende gezichtsscherpte. Aansluitend wordt in samenspraak met u bepaald wat voor u de beste oplossing is”, legt Hans uit. “Dit kunnen harde of zachte contactlenzen, enkelvoudige of multifocale glazen zijn. Of wellicht speciale Essilor Eyezen unifocale glazen voor een digitale levensstijl die rekening houden met het extra nabijzicht. Ons huidige digitale leven zorgt namelijk voor nieuwe optische behoeften.”

Trendy assortiment

Maar naast het beste advies vindt u bij Het BrillenKabinet ook altijd de allernieuwste monturen van topmerken als Ray-Ban, TAG Heuer, Serengeti, Chanel, Tom Ford, Prada en Cartier. Het BrillenKabinet volgt daarbij de trends die uitvoerbaar zijn zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Bovendien zijn er meer dan 470 unieke monturen in elke prijsklasse beschikbaar.

Service en klantvriendelijkheid

Wie de winkel binnenstapt zal direct de vriendelijkheid van het personeel ervaren. Een hartelijk groet, een vers kopje koffie en een goed advies. Klanten kunnen dan ook altijd binnenlopen om bijvoorbeeld het montuur bij te stellen, glazen te laten reinigen of het vervangen van een verloren schroefje. Het team van Het BrillenKabinet ontmoet u graag in de winkel en zal de tijd voor u nemen. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u uw ogen laten meten? Maak dan nu een afspraak voor een oogadvies op maat.

Het BrillenKabinet
Poolsterstraat 54, Rotterdam
T 010-2867512
www.brillenkabinet.nl

Fotografie: Joke Schut