De vrijheid van individuele mobiliteit

0
3291

Een auto tot uw beschikking hebben geeft een gevoel van vrijheid. Eigen vervoer zorgt ervoor dat u kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt. Bij Vireo Auto gelooft men dat de meeste mensen daarom een voorkeur hebben voor individuele mobiliteit en dat willen ze voor iedereen mogelijk maken. Van aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto tot aan onderhoud, reparatie, financiering en verzekeringen.

Nieuwe auto’s, occasions, onderhoud aan uw auto, onderdelen, accessoires en merchandising. Met zeven toonaangevende merken slaagt u volgens vestigingsmanager Jarno Pannekoek altijd bij Vireo Auto in Amersfoort. “Daarnaast kunt u bij ons niet alleen terecht voor de nieuwste modellen, maar ook in occasions hebben wij een zeer gevarieerd aanbod. Deze jong gebruikte auto’s zijn allen gecontroleerd op onderhoud en conditie. We geven daarom in de meeste gevallen twee jaar garantie op onze occasions.” In Amersfoort kunt u naast het merk Jeep ook terecht voor de merken Fiat, Fiat bedrijfswagens, Alfa Romeo, Lancia, Mitsubishi en Subaru.

JEEP

Jeep staat synoniem voor de grote militaire voertuigen die al sinds de Tweede Wereldoorlog de auto voor elke terrein is. Maar Jeep maakt tegenwoordig meer dan dat, al kunt u nog altijd het ultieme ‘all-terrain’ voertuig kopen in de vorm van de Jeep Wrangler of Wrangler Unlimited. Daarnaast zijn er modellen met een meer stijlvol exterieur, gericht op luxe en maximaal comfort. U kunt kiezen uit de Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee of Grand Cherokee. Met een Jeep kunt u overal komen én gezien worden! De Jeep is inmiddels uitgegroeid tot een icoon en is net zo onlosmakelijk verbonden met de Amerikaanse cultuur als Coca Cola, Harley Davidson, Route 66 en Elvis Presley. Over de Jeep zijn een stroom boeken verschenen en minstens zoveel uitspraken gedaan. Praat met een ‘echte’ Jeep-verkoper en hij vertelt u dat er twee soorten mensen op de wereld zijn. Mensen die een Jeep hebben en mensen die een Jeep willen hebben.

SERVICE EN ONDERHOUD

Zelfs de beste auto heeft volgens Jarno regelmatig onderhoud nodig. Wij raden al onze klanten aan de onderhoudsintervallen in het onderhoudsboekje van de auto aan te houden, dit zorgt ervoor dat kleine gebreken niet tot grote reparaties leiden. “Uw auto is langer storingsvrij, rijdt zuiniger en onverwachte uitgaven kunnen worden voorkomen. Bij de werkplaats van Vireo Auto in Amersfoort kunt u altijd terecht voor universeel onderhoud en mobiliteitsservice. “Tevens kunnen wij gespecialiseerd onderhoud aanbieden voor onze merken. Wij geven garantie op reparatie en onderhoud en werken daarbij uitsluitend met originele onderdelen zodat u altijd de hoogste kwaliteit kunt verwachten. Onze monteurs zijn door de merkimporteurs zelf getraind om bijvoorbeeld uitgebreid motoronderhoud uit te voeren, maar ook om een software-update in uw auto uit te voeren.”

PRIVÉLEASE

De Nederlandse automobilist kiest door de veranderende mobiliteitseisen steeds vaker voor privé leasen. “Privé lease is een operationele lease speciaal ontwikkeld voor consumenten en inclusief afschrijving, rente, houderschapsbelasting, autoverzekering, reparatie, onderhoud, banden en pechhulp. U kunt bij ons kiezen voor verschillende looptijden, variërend van 12 tot 60 maanden”, aldus Jarno. Bij Vireo Auto betekent dat zorgeloos rijden tegen één vast, laag maandbedrag. Al vanaf 199 euro per maand rijdt u een nieuwe auto bij Vireo Auto.

STERN GROEP

Vireo Auto is onderdeel van de Stern Groep. Met meer dan 100 eigen vestigingen in Nederland biedt de Stern Groep u nieuwe auto’s van maar liefst 21 toonaangevende automerken en occasions. Dagelijks levert het bedrijf maatwerk in mobiliteit aan consumenten en bedrijven onder het motto ‘Mobility matters’. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Vireo Auto u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals bijvoorbeeld voordelig vervangend vervoer, financieringen, en schadeherstel.

Vireo Auto Amersfoort
Amsterdamseweg 51, Amersfoort
T. 033-4643424
www.vireoauto.nl

Fotografie: Nico Brons