Vakmanschap en service op topniveau

1
4212

Met meer dan 80 jaren op de teller is CiTO Autobedrijf één van de oudste garagebedrijven in de regio Rotterdam. Gestart in de Joost van Geelstraat in Rotterdam is één van de grootste Subaru-dealers van Nederland sinds enkele jaren gevestigd in een uitnodigend pand in Capelle aan den IJssel.

CiTO Autobedrijf heeft volgens Mariëtte Rustwat een lange historie in de regio. Samen met haar vader Wim en neef Robert de Reus is zij het gezicht van het sympathieke, maar vaak onderschatte automerk Subaru. “Maar wie eenmaal Subaru rijdt en gewend is aan de kwaliteiten van dit merk is moeilijk over te halen om ooit weer een ander merk te gaan rijden”, vertelt Mariëtte. Als Subarudealer van het eerste uur (sinds 1986) groeide het bedrijf uit tot de beste Subarudealer van Nederland, onder andere bevestigd door de beruchte garagetest van het kritische automagazine AutoWeek. CiTO bleek niet alleen de voordeligste, maar behaalde ook de hoogste score op het gebied van vakkundigheid en service. Bij een bezoek aan dit familiebedrijf voelt u zich dan ook direct welkom.

Uniek technisch concept

Het rijgedrag van een Subaru is volgens Robert uniek, omdat het technisch concept uniek is. “Elke Subaru is ontworpen voor een optimale gemoedsrust en beschikt tegelijkertijd over voldoende vermogen om naadloos aan te sluiten bij uw lifestyle. Daarom zijn de meeste van onze modellen, inclusief de gloednieuwe Outback, opgebouwd rond de Symmetrical All-Wheel Drive-aandrijflijn”, legt Robert uit. “Doordat alle wielen kracht overbrengen op de weg, en door de buitengewone balans en stabiliteit als gevolg van het inzetten van een boxermotor, zorgt Symmetrical AWD ervoor dat u meer contact hebt met het wegdek. Door dat contact groeit uw zelfvertrouwen en doet u nieuwe ervaringen op. Daarnaast is elke Subaru standaard uitgerust met een traploze automaat zonder meerprijs”, benadrukt Robert. Mede dankzij deze eigenschappen is Subaru vooral bekend en populair onder eigenaren van caravans.

Onderhoud en APK

Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw auto. Hij is langer storingsvrij, rijdt zuiniger en onverwachte uitgaven kunnen worden voorkomen. CiTO voert topklasse onderhoud uit aan alle merken, ook aan uw zakelijke auto of huidige lease-auto. De werkplaats in Capelle aan den IJssel is ingesteld op alle moderne autotechnieken en voorzien van geavanceerde apparatuur en gereedschappen. “Onze monteurs zijn professionals en vanuit ons magazijn is een groot aantal onderdelen van bijna alle merken leverbaar. Bovendien wordt in onze moderne werkplaats ook rekening gehouden met het milieu. Verversen van olie en andere vloeistoffen gebeurt op efficiënte wijze. Motorolie, andere vloeistoffen en accu’s worden gescheiden opgevangen en afgevoerd”, aldus Mariëtte.

Autoschade reparatie

Heeft u onverhoopt schade gereden, of heeft u een kapotte autoruit? Ook dan bent u bij CiTO aan het juiste adres. “Wij zijn namelijk een hoog gekwalificeerd (B) schadehersteller en nemen u alle zorgen uit handen. Samen met u bespreken we wat er moet gebeuren en aansluitend geven we een indicatie van de kosten en reparatieduur”, vertelt Robert. Schadeherstel wordt uitgevoerd met SchadeGarant. Zo bent u verzekerd van professioneel herstel. Bovendien krijgt u bij CiTO merkgarantie of Focwagarantie. “Merkgarantie betekent dat de schade hersteld wordt conform de hoge eisen die de autofabrikant hieraan stelt. De Focwagarantie wordt door de brancheorganisatie van autoschadeherstelbedrijven verleend”, aldus Mariëtte.

Nimoto-scooters

Speciaal voor de bewoners van Lansingerland en Nesselande levert CiTO sinds eind vorig jaar de trendy Nimoto-scooters. Nimoto staat voor duurzame mobiliteit en omvat naast brandstofscooters een brede lijn hoogwaardige en milieuvriendelijke elektrische scooters. De e-scooters van Nimoto onderscheiden zich door hun kwaliteit en vriendelijke prijs. De scooters zijn er in alle modellen, variërend van comfortabel tot sportief. Met de Nimoto snorscooters rijdt u niet alleen zuinig, maar bovenal stil én schoon.

Cars&Joy Capelle

Bij Cars&Joy Capelle aan den IJssel kunt u terecht voor zowel het onderhoud aan elk merk, als voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands auto. Staat uw gewenste auto niet op de voorraadlijst, dan gaan wij graag voor u op zoek naar de auto van uw wensen.

CiTO Autobedrijf
Klaverbaan 62, Capelle aan den IJssel
T. 010-4662536

Fotografie: Joke Schut

1 REACTIE

  1. Goede morgen. Is het mogelijk dat jullie mij een scan sturen van de foto van de oude garage in de Joost van Geelstraat? Ik ben in 1950 op 64b geboren. Ik herinner me nog dat we bij buren kwamen later. Tantie en oom Booy. Dan mocht mijn vader zijn auto in de garage zetten ergens achterin.